Filipini: Najmanje 1.200 poginulih u naletu tajfuna

HAARP na delu, cim su rekli da je verovatno najjaca oluja ikada.

- - - - - - - - - -

Pa nekako se prilagodjavaju, bas kao svuda u svetu. Samo je ova sad oluja bila neocekivano jaka za njih.

24. oluje u toku ove godine, a godina se jos nije zavrsila - pa to je vise od dva puta mesecno - tamo im je bas interesantno... tajfuni, zemljotresi, cunami... fino mesto za zivot bas...

24. oluje u toku ove godine, a godina se jos nije zavrsila - pa to je vise od dva puta mesecno - tamo im je bas interesantno... tajfuni, zemljotresi, cunami... fino mesto za zivot bas...

A mi kukamo kako nam lose :D
Nema finog mesta za zivot, ili su prirodne nepogode ili su drustvene (ratovi, losa politika itd.). U najgorim uslovima ljudi zive, od pustinja do ledenih podrucja. I u Americi zive ljude koje svake godine bivaju pogodjeni tornadima.

znaci da smo mi kaznjenici... osudjeni da zivimo na ovoj planeti?

Pa nismo jedini. Ne trpi samo covek muku vec i zivotinje, biljke, pa cak i kamenje. Ni na jednoj planeti nije bas sjajno, na Marsu ne bismo preziveli bas kao npr. ni na Veneri. Na jednoj bi se smrzli na drugoj izgoreli. Opet zivimo na sjajnom mestu u odnosu na ostatak. Zivot se bori sa svim tim i opet postoji.

Svako ima neki svoj zamisljeni raj, meni je to neka kucica na planini uz neko jezerce. Al treba biti zadovoljan i ovim, opet kazem mi i dobro zivimo za sad u odnosu na te tamo ljude sto su stradali. Kod nas opet ljudi najvise stradaju u ratovima i glupostima, ali to je proslo sto opet ne znaci da nece biti. Uzivajmo u ovom trenutku nekog mira kakav god da je dok nas ne pogodi neki tajfuncic :D

Svako ima neki svoj zamisljeni raj, meni je to neka kucica na planini uz neko jezerce. Al treba biti zadovoljan i ovim, opet kazem mi i dobro zivimo za sad u odnosu na te tamo ljude sto su stradali. Kod nas opet ljudi najvise stradaju u ratovima i glupostima, ali to je proslo sto opet ne znaci da nece biti. Uzivajmo u ovom trenutku nekog mira kakav god da je dok nas ne pogodi neki tajfuncic :D

a da odemo u Dzibuti? Konstantna temeratura cele godine 30-35 stepeni C, jezera sa slanom morskom vodom, palmice i voce, crnci... ufffffff

Back