Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 236.188
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako ti ljudi prezivljavaju na tim prostorima uopste?!
HAARP na delu, cim su rekli da je verovatno najjaca oluja ikada.
- - - - - - - - - -
Pa nekako se prilagodjavaju, bas kao svuda u svetu. Samo je ova sad oluja bila neocekivano jaka za njih.
24. oluje u toku ove godine, a godina se jos nije zavrsila - pa to je vise od dva puta mesecno - tamo im je bas interesantno... tajfuni, zemljotresi, cunami... fino mesto za zivot bas...
A mi kukamo kako nam lose![]()
Nema finog mesta za zivot, ili su prirodne nepogode ili su drustvene (ratovi, losa politika itd.). U najgorim uslovima ljudi zive, od pustinja do ledenih podrucja. I u Americi zive ljude koje svake godine bivaju pogodjeni tornadima.
znaci da smo mi kaznjenici... osudjeni da zivimo na ovoj planeti?
Изванредно.kako ti ljudi prezivljavaju na tim prostorima uopste?!
Svako ima neki svoj zamisljeni raj, meni je to neka kucica na planini uz neko jezerce. Al treba biti zadovoljan i ovim, opet kazem mi i dobro zivimo za sad u odnosu na te tamo ljude sto su stradali. Kod nas opet ljudi najvise stradaju u ratovima i glupostima, ali to je proslo sto opet ne znaci da nece biti. Uzivajmo u ovom trenutku nekog mira kakav god da je dok nas ne pogodi neki tajfuncic![]()
koliko puta pozelim da dignem sidro i odem da zivim na nekom divnom, lepom ostrvcetu tipa Bora Bora, a dovoljan je samo jedan oveci talas da sve sravni sa zemljom... ili tajfuncic