filematologija

Ankora

Buduća legenda
Poruka
38.332
Znanost koja proucava ljubljenje.
Poljubac je dodir usnama kao gesta naklonosti, bezlican pozdrav, izraz postovanja ili najintenzivniji ljubavni trenutak
Uzmimo u obzir da provedemo oko 20.000 minuta ljubeci se..sto zvuci divno..
Sto nam to poljubac daje ?
Koliko nam znaci?

Sama cinjenica da bakterije koje razminjujemo tokom tog cina i cini dobro nasem imunom sustavu je famozno..
Sto vas fascinira kod obicaja koji iziskuju poljupce?

kiss.gif

Koja glupost :lol:

Zar se Rimljani nisu ljubili sa zenama ? :per: A izvodili su orgije svaki dan :per:

Zaprvo virujem u ovu tezu -potjece od veze majke i djeteta.
Majke su nekada, dok jos nije bilo djecje hrane, naime prozvakale hranu i zatim je dale djetetu. Pri tome se uspostavljala i dodatna emocionalna veza, mir i sigurnost.

Poljubac je dodir usnama kao gesta naklonosti, bezlican pozdrav, izraz postovanja ili najintenzivniji ljubavni trenutak
Koliko nam znaci?

Sama cinjenica da bakterije koje razminjujemo tokom tog cina i cini dobro nasem imunom sustavu je famozno..

kiss.gif
Ti obicaji gdje se treba ljubiti me nerviraju . Tu te ljube i znani i neznani .Zelim da poljubim nekoga zbog dragosti
a ne zbog obicaja .Nervira me ovo tradicionalno ljubljenje tri puta u obraz . Tu valjda trebam pokazati srpstvo , mada
i drugi narodi imaju tu svoj ritual .Hrvati se ljube dva puta , a kad se poljubim sa Hrvaticom , moj obicaj je da se
poljubim cetiri puta . Niko nije povrijedjen , a jos i prosperiramo . Inace tri puta se jos ljube Holandjani , Belgijanci
i Svajcarci . Cisto da drugi znaju da to nije pravoslavni ekskluzivitet .

Ti obicaji gdje se treba ljubiti me nerviraju . Tu te ljube i znani i neznani .Zelim da poljubim nekoga zbog dragosti
a ne zbog obicaja .Nervira me ovo tradicionalno ljubljenje tri puta u obraz . Tu valjda trebam pokazati srpstvo , mada
i drugi narodi imaju tu svoj ritual .Hrvati se ljube dva puta , a kad se poljubim sa Hrvaticom , moj obicaj je da se
poljubim cetiri puta . Niko nije povrijedjen , a jos i prosperiramo . Inace tri puta se jos ljube Holandjani , Belgijanci

takodje:neutral:
al shta cu, stanem i uglavnom okrenem obraze pa evo vam
msm skoro da se izmaknem, pa me retko zakache:lol:

Koliko nam znaci?

kiss.gif

Кај си рекел? Знаност, не?

Бум то наука, как ја велим, не?

icon_new_haha-1.gif

Svaka gesta zamornim vjesanjem o ramena i slinjenjem po licu, no ponekad je to jednostavno teško izbjeci, a problem raste proporcionalno staroscu osobe koja vas zeli poljubiti. Jedina stara osoba koja bi smjela imati dozvolu da poljubi drugu u obraz je, eventualno, engleska kraljica i sarmantne kume nizozemske princeze, no kako je rijec o necemu što ne definira zakon vec obicaji, to poljupce na obraze nizu gotovo svi narodi na svijetu.

Back