Zelena milja Poznat Poruka 8.327 15.10.2023. u 21:25 - Filantropija #51 The V: Nisam. Kliknite za proširenje... A tema o filantropiji...
The V Aktivan član Banovan Poruka 1.682 15.10.2023. u 21:26 - Filantropija #52 Zelena milja: A tema o filantropiji... Kliknite za proširenje... Da, i? Ako otvorim temu o varanju u vezi, moram li ja biti osoba koja vara?
Zelena milja: A tema o filantropiji... Kliknite za proširenje... Da, i? Ako otvorim temu o varanju u vezi, moram li ja biti osoba koja vara?
Zelena milja Poznat Poruka 8.327 15.10.2023. u 21:30 - Filantropija #53 The V: Da, i? Ako otvorim temu o varanju u vezi, moram li ja biti osoba koja vara? Kliknite za proširenje... Naravno da ne... Ali o ljubavi prema ljudima govore oni koji veruju u to.Ionako je bilo samo uzgredno pitanje. Pozz
The V: Da, i? Ako otvorim temu o varanju u vezi, moram li ja biti osoba koja vara? Kliknite za proširenje... Naravno da ne... Ali o ljubavi prema ljudima govore oni koji veruju u to.Ionako je bilo samo uzgredno pitanje. Pozz
The V Aktivan član Banovan Poruka 1.682 15.10.2023. u 21:32 - Filantropija #54 Zelena milja: Naravno da ne... Ali o ljubavi prema ljudima govore oni koji veruju u to.Ionako je bilo samo uzgredno pitanje. Pozz Kliknite za proširenje... Ne nužno. Pozz.
Zelena milja: Naravno da ne... Ali o ljubavi prema ljudima govore oni koji veruju u to.Ionako je bilo samo uzgredno pitanje. Pozz Kliknite za proširenje... Ne nužno. Pozz.
Džudi S Brišem spam Moderator Poruka 7.928 16.10.2023. u 03:16 - Filantropija #55 The V: Znaš li nekoga ko je filantrop? Kliknite za proširenje... Poznajem i poznavala sam.. Pravi dobročinitelji ili filantropi čine dobra dela ali o tome ne pričaju.
The V: Znaš li nekoga ko je filantrop? Kliknite za proširenje... Poznajem i poznavala sam.. Pravi dobročinitelji ili filantropi čine dobra dela ali o tome ne pričaju.