Fiktivna devojka

mekflaj

Poznat
Poruka
8.291
Šta mislite o fiktivnim vezama, gde osoba folira okolinu da je sa nekim u vezi iako je sama.
Npr. laže komšije i prijatelje da ima devojku tamo negde, ali nju niko nije video.

I kako biti uspešan u tome?

Šta mislite o fiktivnim vezama, gde osoba folira okolinu da je sa nekim u vezi iako je sama.
Npr. laže komšije i prijatelje da ima devojku tamo negde, ali nju niko nije video.

Najbolje da pitas neke gejeve jer oni imaju ne samo veze vec im i brakovi sluze samo kao paravan.

Znam za jednu zenu koja se vratila sa posla ranije i zatekla muza da orgija isto necijeg muza. Izasla iz sobe i povratila.

Ma bole te briga... Sta koga ima da zanima imas li nekog.
Ako vec hoces da lazes, reci da si u semi sa udatom zenom pa cekas da se razvede da budete zajedno a ovako se vidjate tajno.

Problem je u tome sto nase drustvo zabija nos gde mu nije mesto i svakog ko nije u vezi obelezava na neki nacin.
"Ma njemu nesto fali, cim nije u vezi", ali realno koga boli uvo?

Neko ko nije u vezi zna zbog cega nije u vezi, koje probleme ima i koliko mu je tesko sto nije u vezi, i mislim da su pitanja "a kada ces da nadjes neku osobu" neumesna, jer opet stavljaju pritisak na nekog.
Nije najbolji primer, ali kao da pitas sportistu koji je u koji je povredjen sa malom sansom za oporavak kada ce da se vrati sportu. Sigurno on zeli, ali ne moze, a pitanja "kada ces, a sto nisi" samo pogorsavaju stvar.

Sto se laganja tice, nisam za to, sada da izmisljam i lazem, nemam devojku (nemam srece sa zenama) i to je to. Opet, sto bi druge bolelo uvo da li neko ima devojku ili ne?
Opet kapiram koliki pritisak tu okruzenja moze biti, i nerviranja kada se ljudi motaju oko tebe "e pa treba da nadjes neku", "vreme ti je", "znam ja jednu".
Jos ogovaranja, naklapanja, preki pogledi, ali opet to je provincijski mentalitet i osoba koje nemaju pametnija posla. Nije to problem, dok ne krenu da ti zagorcavaju zivot i nanose neku stetu.

Svi tako imaju dobre namene, svi znaju bolje od tebe sta, Tebi treba, sta Ti trebas i kako Ti trebas da radis.
Mozda i neko ima dobronamerni komentar, savet, ali obicno ljudi samo hoce da budu alapace i da zabijaju nos u ono sto ih se ne tice.

e moz dodes na neki sajt i skines fotke kao evo je:heart:
1d5c2274628.jpg

na zalost,vecina misli da mora da bude u vezi,ako si duze sam-nesto nije uredu.Nonsens koji tera ljude da izmisljaju veze,pa i vrlo detaljno pricaju o njima,mislim da to ide do nekih krajnjih granica.A da ne govorim o ovim forum vezama i ljubavima,nikad se nisu videli a u vezi su.Budalastina koja takodje zahteva svoju temu,sta se tu krije.

da, u jednom trenutku ću poželeti da im pokažem sliku svoje devojke, da se pohvalim...

nije loše napraviti ceo fb profil, šta voli, šta ne voli, koju muziku sluša...

možda kada bi fb prijateljice videle sa kakvom sam u vezi, gledale bi na mene drugim očima i skočila bi mi cena....

malo sam guglao na ovu temu. prvo sam tražio pod fictional gf, a onda pod imaginary gf.
i naiđoh na sajt koji nudi uslugu imaginary gf.
http://imaginarygirlfriends.com

2 meseca staje 40e, izabereš stvarnu devojku i počinje fiktivna veza, usluga uključuje sledeće -

Imaginary Girlfriend Service:
Hand-written Letters
Photos
E-Mails
Online Chat
Possible video through NetMeeting sessions

evo šta još piše na sajtu -
this is a service provided by a real life girl where she will pretend to be your long distance girlfriend by sending you personalized love letters, emails, pictures, leave phone messages (if you want), and provide other girlfriend-like services. This relationship appears real to others that may see these things, but it is not. There will be no actual real life meetings or relationship between you and your Imaginary Girlfriend other than that specified in your order.

Why would I want an Imaginary Girlfriend?

There are many reasons. Some guys are tired of being told by friends and family to get a girlfriend. Maybe you would like to make someone else jealous when they see how enamored your new girlfriend is by you. Perhaps you are wondering what it's like to have a long distance girlfriend?

Do I have to write back to my Imaginary Girlfriend?

No! You do not have to write back or acknowledge your Imaginary Girlfriend. You will receive all promised letters and services as normal per your order. Most Girlfriends welcome feedback and would appreciate a quick email note from you (in "character" or not, your choice), but it is never required.

šteta što ne postoji neka naša ovakva firma, mada možeš da nađeš neku devojku preko neta koja bi da igra tu ulogu, plaćaš joj na račun da glumi za javnost devojku sa distance, preko fb komentara, telefonskih poziva itd....

Poslednja izmena:
@mekflaj,
Ovim mozes samo sebi da naskodis.
Zamisli situaciju da ti platis nekoj nasoj da ti izagrava devojku 2 meseca.
Posle nekog vremena se svidis nekoj devojci i svidi se ona tebi, sta ces tada?
Svi misli da imas devojku i da ste srecni zajedno a ti u stvari lazes i sebe i njih i na kraju zavrsis sam.
Postena devojka nece pokusati da ti pokvari tu "vezu" i potrazice drugog.

@mekflaj,
Ovim mozes samo sebi da naskodis.
Zamisli situaciju da ti platis nekoj nasoj da ti izagrava devojku 2 meseca.
Posle nekog vremena se svidis nekoj devojci i svidi se ona tebi, sta ces tada?
Svi misli da imas devojku i da ste srecni zajedno a ti u stvari lazes i sebe i njih i na kraju zavrsis sam.
Postena devojka nece pokusati da ti pokvari tu "vezu" i potrazice drugog.

ako ne znas kakao da osvojis neku devojku a sve si pokusao, ostaje samo to.... pojavis se sa nekom macom u njenom drustvu i naravno ne primecujes je uopste dok ti doticna "placenica" onako javno ali najfinije zenski ne ukazuje diskretno neznosti koje znace samo jedno.. da si jedan i poseban... pa ako imas samo procenat sanse kod doticne, u toj situaciji skaces ko italijani kad su potpisivali sa zutim lopovima za zastavine pogone na dobrih i jakih 80 posto

Back