Problem je u tome sto nase drustvo zabija nos gde mu nije mesto i svakog ko nije u vezi obelezava na neki nacin.
"Ma njemu nesto fali, cim nije u vezi", ali realno koga boli uvo?
Neko ko nije u vezi zna zbog cega nije u vezi, koje probleme ima i koliko mu je tesko sto nije u vezi, i mislim da su pitanja "a kada ces da nadjes neku osobu" neumesna, jer opet stavljaju pritisak na nekog.
Nije najbolji primer, ali kao da pitas sportistu koji je u koji je povredjen sa malom sansom za oporavak kada ce da se vrati sportu. Sigurno on zeli, ali ne moze, a pitanja "kada ces, a sto nisi" samo pogorsavaju stvar.
Sto se laganja tice, nisam za to, sada da izmisljam i lazem, nemam devojku (nemam srece sa zenama) i to je to. Opet, sto bi druge bolelo uvo da li neko ima devojku ili ne?
Opet kapiram koliki pritisak tu okruzenja moze biti, i nerviranja kada se ljudi motaju oko tebe "e pa treba da nadjes neku", "vreme ti je", "znam ja jednu".
Jos ogovaranja, naklapanja, preki pogledi, ali opet to je provincijski mentalitet i osoba koje nemaju pametnija posla. Nije to problem, dok ne krenu da ti zagorcavaju zivot i nanose neku stetu.
Svi tako imaju dobre namene, svi znaju bolje od tebe sta, Tebi treba, sta Ti trebas i kako Ti trebas da radis.
Mozda i neko ima dobronamerni komentar, savet, ali obicno ljudi samo hoce da budu alapace i da zabijaju nos u ono sto ih se ne tice.