Fiio E7 USB DAC

• Začetnik teme Začetnik teme Nemp
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nisam primetio da takvih posebnih pojačivača za slušalice ima u prodaju...verovatno je mala potražnja... jer svaki iole kvalitetnoji sistem 3.1 ili 5.1ima izlaz za snažnije slušalice..:)..ali sigurno...MOŽE DA SE NARUČI...kod prodavaca PC opreme...;)

LIČNO...mislim da je to ...BACANJE PARA...a ne dobijaš ..NIŠTA POSEBNO BOLJI ZVUK U SLUŠALICAMA.;)..koje uzgred...ako se ..ČESTO KORISTE...OŠTEĆUJU SLUH..:sad2:.

Nisam primetio da takvih posebnih pojačivača za slušalice ima u prodaju...verovatno je mala potražnja... jer svaki iole kvalitetnoji sistem 3.1 ili 5.1ima izlaz za snažnije slušalice..:)..ali sigurno...MOŽE DA SE NARUČI...kod prodavaca PC opreme...;)

LIČNO...mislim da je to ...BACANJE PARA...a ne dobijaš ..NIŠTA POSEBNO BOLJI ZVUK U SLUŠALICAMA.;)..koje uzgred...ako se ..ČESTO KORISTE...OŠTEĆUJU SLUH..:sad2:.

Ne bih da zvučim arogantno ali nisam tražio mišljenje o uređaju, već informaciju o tome kako ga nabaviti, jer osim ebay i amazon varijante nisam uspeo da nađem ništa prihvatljivije...

Btw. u mom slučaju svaka eksterna DAC varijanta će bolje raditi od smeća od zvučne kartice kakvu imam u laptopu a trenutno nemam budžet za ozbiljniji hi-fi sistem. Sluške su ok (Grado sr80i) ali ne mogu da ih iskoristim sa laptopom.
Još jedan razlog zašto tražim baš Fiio E7 je što mi je primarni sistem gnu/linux i što sam siguran u vezi drajvera.
Siguran sam da će Grado sr80i + Fiio E7 USB DAC + laptop (muziku držim u FLAC formatu) za početak biti zadovoljavajuće rešenje dok ne budem imao budžet za ozbiljniju opremu ;)

BAŠ ZATO...sam ti i spomenuo ..AUDIO SISTEM ...2.1 ili 5.1...mada može i STEREO SISTEM....jer su ..JEFTINIJI I PRISTUPAČNIJI .:)..od onoga ..ŠTO TI TRAŽIŠ...a omogućavaju..i...AUTONOMIJU.:cool:..i...DRUŽENJE.:zurka:..u ...SLUŠANJU MUZIKE...a nisu ...KABASTI .;)..i mogu biti i...PRENOSNI...:ok:

BAŠ ZATO...sam ti i spomenuo ..AUDIO SISTEM ...2.1 ili 5.1...mada može i STEREO SISTEM....jer su ..JEFTINIJI I PRISTUPAČNIJI .:)..od onoga ..ŠTO TI TRAŽIŠ...a omogućavaju..i...AUTONOMIJU.:cool:..i...DRUŽENJE.:zurka:..u ...SLUŠANJU MUZIKE...a nisu ...KABASTI .;)..i mogu biti i...PRENOSNI...:ok:
Nemoj da.....TROLUJES coveka....jer vidi se da nemas.....POJMA....o kvalitetnim.....SLUSALICAMA i njihovih......ZAHTEVNOSTI,vidi se da je covek odustao pored ove silne nebuloze koju je dobio kao odgovor,to je isto kao da trazi preporuku za auto a dobije odgovor da uzme motor jer je.....JEFTINIJI I PRISTUPAČNIJI.....i......ima bolju AUTONOMIJU.....i DRUŽENJE........i nije KABAST....a moze biti i PRENOSAN.........:dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash:

Back