DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.914
ženske...jel peglate svoje drage kad vas iznerviraju...?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ženske...jel peglate svoje drage kad vas iznerviraju...?
zasto vi, muskarci cutite?
generalno vam je karakteristika- cutanje.
mislim stogo na mus-zen odnose.
pogotovu kad zgresite tek onda se udubite u cutanje???
ne peglam ga brate, moje reci i ledeni pogledi su dovoljni.
a tek ime kad mu dozovem- milim da mu nije dobro.
jel mogu jedno pitanje da ne otvaram novu temu?
ovo pod 2 moram da razvijem...Muskarci, uglavnom:... 1) Osecaju nelagodnost prilikom onoga sto se podrazumeva pod razgovorom o vezi, problemima i emocijama - bilo sopstvenim ili partnerkinim...2) Nemaju potrebu da razgovaraju i da ih analiziraju u detalje - sto je svojstveno, prirodno i cak omiljeno vecini zena...
...OT:...Ne, naravno, niti bih takvo ponasanje tolerisala...Mentalna tortura je daleko ucinkovitija - no, osim sto ne donosi (meni licno) ni najmanju satisfakciju - naprotiv, kada se pojavi potreba za bilo kakvim oblikom nasilja u medjuljudskim odnosima, radi se o sigurnom pokazatelju da takav odnos nije funkcionalan i da ga treba okoncati...
ovo pod 2 moram da razvijem
u pocetku su svi oni tako brbljivi i daju nam laznu nadu da su drugaciji
dok se okrenes shvatis da si se udala za cutologa,i da ne samo da moras da kazes svojih 5000 reci kao dnevnu porciju,nego u nekim slucajevima moras i njegovih 2000
za svaku temu kaze "o tome smo vec pricali"
jao siroti vimoram da se nadovežem pod 2, 7 i 16
jeste, ćute, ali upijaju kao sundjeri... i onda jednog dana sednu i napišu knjigu.
evo npr. herman
i ne znam ni jedno biće na zemlji, osim muškarca, koje može podneti tih 5000+2000 svaki dan... pa puta xx godina
kantica s' benzinom i šibica su onako, dečija igra![]()
jao siroti vipa to je uzas kako vas sikaniramo sa 7000 reci dnevno,treba vam beneficirani staz
![]()
...pa realno... treba...![]()