- Poruka
- 8.923
pošto primećujem mnogo negativne enegrije i kod sebe kad sam ovde i inače... hajde lepo da se skupimo i organizovano i uređeno pesničimo da bismo eskalirali svu tu energiju? ko je za?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bezibre! dozvolio bih ti da me maltretiras!Ja sam za! Ovu hator bih tukao ko vola u kupusu!
Bezibre! dozvolio bih ti da me maltretiras!Ja sam za! Ovu hator bih tukao ko vola u kupusu!
Stigo je
![]()
ko je za pichkanje?
do ocesgde? ...
SVI STE VI GO ******
JA SAM KRALJ BORILAČKOG KLUBA
MARŠ NAPOLJE BOLIDI NEPRSKANI
pošto primećujem mnogo negativne enegrije i kod sebe kad sam ovde i inače... hajde lepo da se skupimo i organizovano i uređeno pesničimo da bismo eskalirali svu tu energiju? ko je za?
neki debili su to jednom napravili,tad sam prvi put slomio nos i prednji zub
SVI STE VI GO ******
JA SAM KRALJ BORILAČKOG KLUBA
MARŠ NAPOLJE BOLIDI NEPRSKANI
nije to resenje
nasilje nikada nije odgovor
treba lepo da organizujemo da se nadjemo na nekom koncertu i da svi udjemo u sutku
Overova vecna konkurencija
![]()
Da se razumes u borilacki klub,znao bi prva dva pravila borilackog kluba ,koja si upravo prekrsio...
nasilje nije odgovor,oces da nam citas bibliju dok ti filujemo kevu??
ma šutke su smešne
kao baja si
zato što se roksuješ u institucionalizovanom javnom drustveno očekivanom događaju
nije sine
zato sto i od ludaka ima veci ludak
tako da kad bi se ti qrcio svuda i svakuda kao sto se qrcis ovde i lecis svoje jadne frustracije i komplese neko bi ti zabio noz u stomak i tog nekog neces dugo morati da trazis posto ih ima svuda.
ne ,nisi baja ,stari moj
samo se opustis , i prepustis osecaju,nema polomljenog nicega posle ,nema krvi ,samo good clean fun
a,ako oces da se bijes mogu to da ti sredim easy ,ali ces dobiti bas teske batine ,i ne ne mislim na sebe ,ti si za mene teska kategorija,tako da ne zelim da rizikujem da me lose udaris