FIBO 2011

FitnessGuy

Zainteresovan član
Poruka
495
Svake godine u aprilu održava se najveći evropski i drugi u svetu(odmah posle Mr. O expo) sajam fitnesa i bodibildinga - FIBO - u Essenu, Nemačka.

To je jedan fantastičan događaj. Dolaze sva imena koja u ovom svetu nešto znače - takmičari, proizvođači suplemenata i fitness opreme. Sajam je trajao 4 dana i bilo je neverovatno. Imao sam priliku da upoznam najbolje takmičare trenutno i iz prošlosti. Žive legende bodibildinga.

Dakle, posetioci imaju jedinstvenu priliku da upoznaju takmičare, da degustiraju najnovije suplemente i saznaju šta se to novo sprema, isprobaju najsavremenije sprave, vide gomilu lepih fitesica :) itd, itd.

Akcijske cene suplemenata na sajmu bile su prosto neverovatne i uvek iskoristim priliku da se snabdem za nekoliko meseci unapred. :)

Flex Wheeler

X man, Toney Freeman

Phil Heath, drugi na Mr. O 2010 i glavni konkurent Cutleru i ove godine

Aleksey Lesukov, mlada nada ruskog bodibildinga. Dečko ima svega 23 godine a već ove godine očekujem da će dobiti Pro Card i stati pored najvećih imena

Victor Martinez. Povreda kolena ga malo usporila, ali ako iznese svoju punu formu, biće u top 4 na Mr. O ove godine

Naravno, legenda - Roni Coleman, 8 x Mr. O

Optimum Nutrition šoping :)

Štand Iron Maxx-a, prelepo uređen

Legendarni australijski bb-er Lee Priest, neverovatno prijatan čovek. Očekujemo njegov povratak na scenu

Dexter Jackson, Mr. O 2008., na dijeti zbog takmičenja(koje je sutradan osvojio), pa prilično namrgođen :)

Body painting :) :)

itd, itd Slika ima mnogo ali treba vremena sve to okačiti. :) Ovo je samo delić atmosfere.

Svim ljubiteljima fitnessa i bodibildinga preporučujem da posete ovaj sajam.

Poslednja izmena:
Dobro, da se ne lažemo, sigurno nisu prirodno takvi, tj. ako za "običnog" čoveka i postoji šansa za tako nešto, za bodibildere jok. :D Uz toliko testosterona u njihovim kurama, kada se ne bi depilirali bili bi kao Jeti. :D :D

Znači, kad stanem pored bilo koga od ovih sa kojima sam se fotkao, tačno mogu iz te blizine da vidim koliko su maljavi zapravo(vide se sitne dlačice). Dakle, moraju da se depiliraju.

Uostalom, šta do vraga i da pokažu sa maljama preko celog tela?! Ružno bi bilo. Realno, ja i ne volim da vidim baš mišićavo a maljavo telo. Ali to sam samo ja. :)

Fitness Guy ako izuzmemo ove plavuse ti na ovim slikama nakskladnije izgledas. Gde najde ove male, zdepaste, nabijene.....gledaju ih ljudi kao sto seljaci gledaju bikove za kobasice na sajmu poljoprivrede.
Nije valjda da bi (makar i potajno) zeleo da izgledas kao neko od gore prikazanih.

Fitness Guy ako izuzmemo ove plavuse ti na ovim slikama nakskladnije izgledas. Gde najde ove male, zdepaste, nabijene.....gledaju ih ljudi kao sto seljaci gledaju bikove za kobasice na sajmu poljoprivrede.
Nije valjda da bi (makar i potajno) zeleo da izgledas kao neko od gore prikazanih.

Ovi nisu mali zdepasti, ima i bodi bildera od po 2 metra...... Niko nije kriv koliko je visok i koliko mu je zapisano u DNK lancu....

A fitnes G ima jedno 3 metra..... MEni npr uopste on ne izgleda "skladno, za visinu njegovog vrata, ruku i nogu, ja bih mu nabacio jos 20 kila ciste misicne mase, e tad bi po meni izgledao skladno , ovako mi izgleda kao kosarkas ili plivac, ali dobro to je samo moje misljenje

DOKEL CETE VISE LJUDI DA SE DODVORAVATE DRUGIM LJUDIMA PO IZGLEDU I DA SLEDITE SLEPO KAO NEKE OVCE NEKE TRENDOVE KOJI NAM SE SALJU IZ HOLIVUDA, SA MARKETINSKIH REKLAMA ITD???

CEMU DODVORAVANJE I SLIHTANJE?? ZASTO DA IZGLEDAM BAS TAKO??? STA JEL NA TAJ NACIN JURITE RIBE A , A ONE SU GLUPE KAO NOC JER I ONE ROBUJU ISTIM NEKIM MARKETINSKIM PRINCIPIMA I UZORI SU IM ANOREKSICNE BOLESNE MANEKENKE???

DA LI STE TOLIKO JADNI DA NEMATE NI JEDAN DRUGI KVALITET U SEBI PA MISLITE AKO IZGLEDATE KAO PITBUL TERIJER NEMATE SANSE KOD RIBA??? A STA JE SA OSTALIM VRLINAMA KOJE POSEDUJETE??

KOGA BRE ZABOLE KAKO JA IZGLEDAM I KAKO CU DA IZGLEDAM? I OD MUSKIH I OD ZENSKIH - KOME ODGOVARAM NEKA SE DRUZI SAMNOM I ZABAVLJA SAMNOM A KOME NE ODGOVARAM TAKAV KAKAV SAM - DOVIDJENJA, SRECAN PUT! OK PRIZNAJEM NECU IMATI MILION RIBA ZBOG TOG MOG HIRA KAO NIKOLA KOJO U FILMU ANDJELI ALI ZABOLE ME I ZA TO.....LOV NA RIBE NIJE SPORT, NA KRAJU ZAKACIS SIDU, SIFILIS ITD JER SI SE MNOGO K U R C I O .....

NE ZELIM NIKOM DA SE DODVORAM SVOJIM IZGLEDOM, PRAVIM SVOJE TELO ONAKVO KAKVO SE MENI I SAMO MENI SVIDJA A NE MEDIOKRITETU!

AKO IMAM 110KG I METAR 60, TO JE MOJA LICNA STVAR I IZBOR, I STA SAD? STA NEKO CE DA MI KAZE - UUUU NE IZGLEDAS LEPO EVO JA KAZEM...A KO SI TI ? KOJE SU TVOJE KOMPETENCIJE? LEPOTA JE OKU POSMATRACA, A I MISLJENJE JE KAO DUPE - SVAKO GA IMA....

Poslednja izmena:
Joj ribice su dobre al ovi bilderi mi nekako izdepilirani preterano gayasto izgledaju:sad2:

neko sa ovolikim misicima bujnim nikako ne moze da izgleda gay......+ sto sve mirise na testosteron, stavi zensku pored njih ima evolutivno odmah da ovlazi kada namirise feromone....

KAkvi tvoji gayevi - gayevi su isti ovakvi samo imaju -40 kila trbusnjake 8 pack i uvek imaju neku frizuricu fensi,i obavezno nose sal preko vrata cak i na 40 stepeni, a ovi su celavi ili opasno osisani....

Sta ti bi odjednom:sad2:

Iznervirao sam se , vecito ti neko prica kako da izgledas i kako trebas da se obuces sta da radis i tome slicno.....
Jos ti pricaju da je najbolje da izgledas kao on licno JER ETO ON JE MERA COVEKU KAKO TREBA DA IZGLEDA.....

To me nervira - i to se posle prenosi sa kolena na koleno i formira se mikro javno mnjenje sta je socijalno prihvatljivo a sta ne....

90% ljudi bre robuje necemu i nije ono sto jeste, nego robuje nekom trendu i glumi nesto, pokusava da bude nesto sto nije...

neko sa ovolikim misicima bujnim nikako ne moze da izgleda gay......+ sto sve mirise na testosteron, stavi zensku pored njih ima evolutivno odmah da ovlazi kada namirise feromone....

KAkvi tvoji gayevi - gayevi su isti ovakvi samo imaju -40 kila trbusnjake 8 pack i uvek imaju neku frizuricu fensi,i obavezno nose sal preko vrata cak i na 40 stepeni, a ovi su celavi ili opasno osisani....

Pa vidis brate sad ih ti ovde procenjujes po oblacenju i kazes da tako ne treba nego kao sto predstavis bildere da su super..a onda kazes da ti ne postavljas drugima parametre..aj realno

Pa vidis brate sad ih ti ovde procenjujes po oblacenju i kazes da tako ne treba nego kao sto predstavis bildere da su super..a onda kazes da ti ne postavljas drugima parametre..aj realno

PA za bodibilding i slicne sportove treba neko da izgleda tako tj sto vece i jace....A sto se tice izgleda uopsteno - tu onda nema pravila.....MAda postoji opsti zakon neke simetrije - velicina vrata, biceps i lista se valjda meri tako nesto itd....E sad tim bilderima se ta simetrija i ceni na takmicenjima, za mene svi oni izgledaju skoro isto i nikako ne mogu da provalim zasto je neko prvo mesto zasto 3. a zasto je neko 7. mesto..... To samo iskusno profesionalno sudijsko oko moze da vidi...Sve ostalo je pro seravanje mediokriteta, kao i oni vide..... A najsmesnije je sto onda dodje milion nesimetricnih i smesnih ljudi koji prosudjuju tim bilderim ai pricaju gledaj kakvi su ovo ono kao bikovi na klanici itd a bilderi su zapravo savrseno simetricni.....Dok je obican covek smesan....

Vidi brate kad se pojave tako neki likovi ono ja im se ne smejem..ali veruj da im se mnogi smeju bez obzira sto su oni mozda trofejni bilderi..ono bez obzira sto su to ovakvi onakvi ipak im ne zavide zato sto nije skladno i kontrolisano dozirano..komentari su da se sire..to nisam ja izmislio

Vidi brate kad se pojave tako neki likovi ono ja im se ne smejem..ali veruj da im se mnogi smeju bez obzira sto su oni mozda trofejni bilderi..ono bez obzira sto su to ovakvi onakvi ipak im ne zavide zato sto nije skladno i kontrolisano dozirano..komentari su da se sire..to nisam ja izmislio

A zasto im se smeju??? STA TU IMA SMESNO MENI NIJE JASNO??? JA BIH PRE REKAO DA SE SMEJU OD MUKE....SAMO SE LJUDI SA KOMPLEKSIMA PODSMEVAJU......JER ZNAJU DA NIKADA TAKVI NE MOGU DA BUDU I MNOGI IM SE DIVE A NJIH NIKO NE PRIMECUJE I ONDA STA CE NEGO HAJDE DA IM SMANJIMO REJTING TAKO STO CE DA IM SE SMEJEMO...

Sto se tice sirenja - pravi bilder se nikada ne siri, iako to izgleda da se siri, on zapravo tako ide i takva mu je gradja, zasto bi se stezao.....Sa druge strane ti koji im se podsmevaju izbetoniraju kuci neke male tegice, dizu mesec dana odu na buvljak kupe tesnu Armani majicu izadju u grad udahnu vazduh uvuku stomak i razmasu se rukama a moze voz da mu prodje ispod ruke jer nemaju latisimuse.....
I mene nerviraju likovi koji se sire ali to rade oni koji su susta suprotnost pravim bilderima.......A ako neko stvarno ima izgled i da se siri - zasluzuje, a i kada se siri to se i ne vidi puno jer stvarno ima masu za sirenje....

Još nisam video osobu koja nije želela da se slika sa profi bodibilderom kada se ukaže prilika. :))) Uvek bude ono: woooooow!!! :) Ovamo na sajmu su vrištali i muškarci i žene i gurali se(kao ovi naši što se guraju za sadnice japanske trešnje :D ) da se slikaju i pozdrave sa nekim profesionalcem. Ali biti profesionalac znači i imati stil i ponašanje, što se za dobar deo naših bildera i bilderčića(namerno tako kažem) ne može reći. To je jedan skroz drugačiji svet, sa kojim prosečan čovek i nije upoznat i ocenjuje ga samo na osnovu iskustava sa raznoraznim grubijanima koji se šepure na ulicama i po teretanama.

A zasto im se smeju??? STA TU IMA SMESNO MENI NIJE JASNO??? JA BIH PRE REKAO DA SE SMEJU OD MUKE....SAMO SE LJUDI SA KOMPLEKSIMA PODSMEVAJU......JER ZNAJU DA NIKADA TAKVI NE MOGU DA BUDU I MNOGI IM SE DIVE A NJIH NIKO NE PRIMECUJE I ONDA STA CE NEGO HAJDE DA IM SMANJIMO REJTING TAKO STO CE DA IM SE SMEJEMO...

Sto se tice sirenja - pravi bilder se nikada ne siri, iako to izgleda da se siri, on zapravo tako ide i takva mu je gradja, zasto bi se stezao.....Sa druge strane ti koji im se podsmevaju izbetoniraju kuci neke male tegice, dizu mesec dana odu na buvljak kupe tesnu Armani majicu izadju u grad udahnu vazduh uvuku stomak i razmasu se rukama a moze voz da mu prodje ispod ruke jer nemaju latisimuse.....
I mene nerviraju likovi koji se sire ali to rade oni koji su susta suprotnost pravim bilderima.......A ako neko stvarno ima izgled i da se siri - zasluzuje, a i kada se siri to se i ne vidi puno jer stvarno ima masu za sirenje....

***, opet smo isto rekli samo u drugačijoj formi. :D

Pa bas zato sto su uglavnom napaljeni mamlazi koji se sire..pa pvc majica uz tetovazu..pa po koja kajla..kad se setim onog naseg bildera ne mogu se setiti imena covek nosio odela nikad ne bi reko da se uopste bavi sportom..a kad su pustili snimke sa takmicenja bomba..e to se trazi:ok:

Uf, profesionalci su smešni u odelima, bolje da ih ne nose. :D Treba da vidiš kako im samo stoje. :D :D :D

Evo Nassera i Colemana u odelima. :D :D Ogromni su ali meni smešni tako obučeni. Al' šta ćeš, takva je bila prilika.

Poslednja izmena:
Pa bas zato sto su uglavnom napaljeni mamlazi koji se sire..pa pvc majica uz tetovazu..pa po koja kajla..kad se setim onog naseg bildera ne mogu se setiti imena covek nosio odela nikad ne bi reko da se uopste bavi sportom..a kad su pustili snimke sa takmicenja bomba..e to se trazi:ok:

Ni ja ne volim da se hvalim, i tako ozblacim (jer sam muzicar, roker) ali kada se namesti situacija ne znam, nekako ti prija kada ti se ljudi dive i svi te gledaju hahahaha, a tek kada ti devojka pridje pa kao, jao sto mi je to zanimljivo, jel mogu da pipnem mmmmmmmmmm odmah dozivim blagu erekciju jer poistovetim da je rekla "mmm jel mogu da ti GA pipnem" hahahahha

Uf, profesionalci su smešni u odelima, bolje da ih ne nose. :D Treba da vidiš kako im samo stoje. :D :D :D

Evo Nassera i Colemana u odelima. :D :D Ogromni su ali meni smešni tako obučeni. Al' šta ćeš, takva je bila prilika.

Ma kakvi, ti bas nemas smisao za estetiku ljudi deluju vrlo elegantno, prefinjeno.....ono bas aristokratski.

Back