FIAT "el zero"

Тихи

Starosedelac
Poruka
184.566
Procitah da ce ovaj novi satro Fiat Zero sto ce da ga zasrafljuju u zastavi da kosta 14.000 evra . Koliko sam uspeo da vidim to je auto mini klase u rangu fiat secienta ili fiat una pezoa 206 i slicnih "limuzina" . Sad posto pomenuta auta iz te klase kostaju od 8000 do 10.000 evra odmah mogu da kazem da od toga nema nista jer niko nije lud da daje 14.000 evra za to fiatovo smece kad imas kod drugih proizvodjaca isti takav auto za duplo manje para.

8150667284ee608ce27a6c949574820_orig.jpg

mislim da nema budala spremnih da plate ovo 14.000 evra cak ni u Srbiji

http://www.b92.net/automobili/vesti.php?yyyy=2011&mm=12&nav_id=565060

Poslednja izmena od moderatora:
Ficinu liniju prodali Turcima,tamo se prodaje ko mahnit...

Stojada izbacili iz proizvodnje...

Poslovna politika za povratiti...

a dane pricamo da smo italijanima subvencionisali 1500 radnih mesta u Zastavi sa po 200.000 evra po radniku

mi nasim parama tj Tadic u nase ime

ja mislim da ovo ovi iz Fiata namerno rade da se ovako zatvori zastava jer im ona prakticno nista i ne treba

mislim prodavati auto najgore klase za 14.000 evra to ti je potez samoubice

a dane pricamo da smo italijanima subvencionisali 1500 radnih mesta u Zastavi sa po 200.000 evra po radniku

mi nasim parama tj Tadic u nase ime

ja mislim da ovo ovi iz Fiata namerno rade da se ovako zatvori zastava jer im ona prakticno nista i ne treba

mislim prodavati auto najgore klase za 14.000 evra to ti je potez samoubice

A šta je po tebi najgora klasa?:lol:

Procitah da ce ovaj novi satro Fiat Zero sto ce da ga zasrafljuju u zastavi da kosta 14.000 evra . Koliko sam uspeo da vidim to je auto mini klase u rangu fiat secienta ili fiat una pezoa 206 i slicnih "limuzina" . Sad posto pomenuta auta iz te klase kostaju od 8000 do 10.000 evra odmah mogu da kazem da od toga nema nista jer niko nije lud da daje 14.000 evra za to fiatovo smece kad imas kod drugih proizvodjaca isti takav auto za duplo manje para.

fiat-project-l-zero-to-be-produced-in-serbia-in-2012-38975-7.jpg

mislim da nema budala spremnih da plate ovo g0vance od auta 14.000 evra cak ni u Srbiji

Pa dobro, što si sad pa ti zabrinut?

Pa ako Fiat propadne, zastava se vraća u prvobitno stanje, dakle tamo gde je i bila, kad je fiat kupio...

Taj spark sto si stavio nema vrata za zadnju klupu, fiat ima... cuj ovog drugog svaki fiatov auto *****... pa onda stavljate neko kinesko plasticno sranje... da vidi neko sa pdf-a Automobilizam smejao bi se

Taj spark sto si stavio nema vrata za zadnju klupu, fiat ima... cuj ovog drugog svaki fiatov auto *****... pa onda stavljate neko kinesko plasticno sranje... da vidi neko sa pdf-a Automobilizam smejao bi se

ima vrata za zadnju klupu drugarčiću, nego ti ne vidiš ote cvikere :lol:

a fiat jeste šit, pogotovo ako se pravi u zastavi a o onim kineskim monstruoznostima da i ne govorim.

gde se sve i završilo. na tužbama to jest :lol:

pa znaš li da su rolsa kopirali čak i da su se izvukli?

i smarta.

Nisu. Konkretno za model koji je kopija BMW X5 i koji se prodavao u Sarajevskoj, Sxinghuanjao ili tako nešto, zabranjena je prodaja u Evropi i kod nas naravno, a predstavništvo je zatvoreno.
BMW je masovan automobil, RR nije. Onaj ko kupuje RR ne mari za kineske kopije, ako je uopšte i čuo za njih, a RR-u je ispod časti da tuži male žute. Iz sličnih razloga je Ferrari odbio da napravi karavan verziju F50, iako je sultan od Bruneja dao blanko ček.

Back