Moze li mi neko reci nesto vise o ovom modelu automobila radi se o verziji 1.9 mjet-odrzavanje,udobnost,potrosnja,mane-?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jao a novi Bravo sto je leeeeeeeeeeep...Uh... Sta im bi da s tom Cromom tako zeznu
Ono sto je sigurno je da je jedna od najruznijih automobila a motor ko i svaki 1,9 M-Jet koji je i u Stilu,Alfi,Opelu,Sabu...
Dobar i osetljiv na lose gorivo.
Znate da sam ja fiatovski nastrojen ali Croma je ,meni licno,jako ruzan automobil i znam da kad sam je prvi put video da sam se totalno razocarao jer znalo se sta je Croma nekad bila. A i nije prodajna sto je jos jedan dokaz da joj nesto fali.
je l to zeza alfe, pa zvuče kao dizeli?1,8 16V motor nije omiljen kod Fiata jer je imao varijator i Hitachi elektroniku.
Najbolja verzija je bila 1,6 16V a ne znam dali je jos uvek taj motor i u Cromi ili je neki noviji.
Ne znam jer nisam imao nijednu a veruj mi i da ne zelim.![]()
je l to zeza alfe, pa zvuče kao dizeli?
A sta radi taj varijator, nije mi jasno? I 2.0TS ima njega, cini mi se, samo mislim da je neko pominjsao cenu od 700eura za 164Alfu. Ne znam, negde sam procitao.Da, to je ono kad upale pa rade ko dizel dok se ne zagreju a taj varijator kosta negde oko 250 eura.
Isto je i kos ovog fiatovog 1,8 16V motora.Mada ,cisto da znas,postoji i Alfin 1,6 16V sa 105 ks,kao moja sto je prodajem,koja nema varijator i zbog toga je slabija 15 ks.
Ne znam sta radi osim da malo podigne snagu. Ko god ga ima svi se zale na njega pa ne znam koji moj su ga i stavljali.
Inace juce mi je bio lik koji je alfas i kaze da originalni delovi kostaju jako puno pa je moguce da je ovaj za 250 eura kopija.
Znam provereno da je protokomer za JTS motor u Italiji kostao pre dve godine 870 eura.