Fiat 500L - šta mislite o njemu?

dlugomir

stari roker
Moderator
Poruka
237.419
17048-1528190084.jpg

Prošlo je evo već dosta godina od kada je počeo da se pravi, sad ga već dosta ima i među polovnjacima, a nedavno je i restilizovan. Najčešći s benzinskim motorom 1,4, mada ima i savremeni 0,9 turbo, kao i 2 dizela, 1,3 i 1,6.
Šta mislite o njemu, da li biste ga kupili?

17048-1528190084.jpg

Prošlo je evo već dosta godina od kada je počeo da se pravi, sad ga već dosta ima i među polovnjacima, a nedavno je i restilizovan. Najčešći s benzinskim motorom 1,4, mada ima i savremeni 0,9 turbo, kao i 2 dizela, 1,3 i 1,6.
Šta mislite o njemu, da li biste ga kupili?
Ne brt.. 500 je za žene i njega su uboli a ova izduzena verzija nema neku ciljnu grupu.. Promašaj veliki sa njihove strane.... Trebao bi u Srbiji da se prodaje bolje ovde je jako redak... X je lepši po meni ali i on je promasen

Moj 1. auto Opel Tigra. Koliko je bio lep spolja i baš za gasiranje sa devojčicama, toliko je bio i krš (:
i Fiat 500 kupe, ovaj novi sa pokretnim krovom je meni baš super kao prvi auto. A nov ne može da se poredi, sve mu ide u korist u odnosu na rashodovane polovnjake...msm osim ako nije u pitanju neka alfica, bembara...

Ruzan. Ovo je, sto bi rekao Jeremy Clarkson iz nekadasnjeg Top Gearq, auto za mlade mame.
Pa nije bas ružan ako pogledamo Renault Captur ili Hundai ix20 ili bmw 2 nists on tu rizniji nije od ostalih .. Meni je bmw 2 grand tourer daleko najruzniji ako gledamo samo zgled . Te vrste vozila generalno nisu lepe ali ima malo praktičnosti koje mogu pobedoti kod izbora kad je reć od fsmilijarnim automobilima .. Mada bi moj izbor uvek bio neki karavan iz srednje klase..

Imao sam 500L 1,4 pre neke 3 godine i meni je to super auto.
Prostoran,relativno udoban,meni licno dobar spolja a i unutra.
Mana kod prve serije su sedista koja su neudobna i ne drze vozaca a opsta mana su im neki motori kao sto je taj 1,4 ili 1,3 Mjet koji je preslab za tu sasiju.
Benzinac ide ko mrtvo puvalo i trosi ulje a mali dizelas je odlican kao motor ali da bi isao kako to ljudi ocekuju mora da se stiska a tad trosi vise od 1,4 motora.
Prava mera je 1,6Mjet ali je to onda oko 16000€ a za te pare moze da se kupi mnogo drugih modernijih i tek izaslih automobila jer ovaj se pravi vec poprilicno godina bez vecih izmena. Doduse to je onaj fensi izgled poput Minija ali opet dosadi i to.

Nzn šta je to sa Fiatom i prodajom veći vozila od mini klase.. Nikako da ih ljudi podrže dok ove male prodaju u rekordnim brojevima.. Od una do 500 sve u centar
..
Što reče Dule zato što za isti novac može mnogo bolji auto da se kupi. Tipa Škoda Oktavija, kojoj mnogo slabije pada vrednost i sl.

Dalje, s motorima škrtare žestoko, kod nas se prodaje faktički samo Tipo dugacki sa mrcinin koju svi pljuju gse se okrenu.

Neko pominje fizicki izgled. Po meni je jako bitan. Subjektivno, al bitno za kucni auto. Narocito ako se kupuje nov. A od dugackih italijanskih auta mislim da mi se samo Alfa 159 svidjala.

Pa nije bas ružan ako pogledamo Renault Captur ili Hundai ix20 ili bmw 2 nists on tu rizniji nije od ostalih .. Meni je bmw 2 grand tourer daleko najruzniji ako gledamo samo zgled . Te vrste vozila generalno nisu lepe ali ima malo praktičnosti koje mogu pobedoti kod izbora kad je reć od fsmilijarnim automobilima .. Mada bi moj izbor uvek bio neki karavan iz srednje klase..
BMW 2 i Audi A2, ne zna se koji je grđi.

Back