Few years later

Dakle, zanima me kako biste sebe okarakterisali, gledajući retrospektivno, na sebe od pre nekoliko godina (nebitno koliko, odlučite sami) i na sadašnje sebe?

Kakve promene u stavovima, razmišljanju etc etc. danas postoje? U čemu ste napredovali, gde stagnirate?

Interesovanja, hobiji?

Ranije pre 5-6 godina sam bio propast,pravio ludorije,veseo,neozbiljan detinjast.
Sada smiren,spokojan...malo manje pravim ludorije,vise sam ozbiljan.Ali sam i dalje detinjast ponekad :lol:
Stvar za kojom zalim je sto sma batalio BreeakDance...ali opet sam nastavio tako da nije neki gubitak :)

totaaaalno, nema od koga to nisam cula
od samozive drske bezobrazne devojke do suste suprotnosti, mirne, stalozene, normalne pre svega
pre par godina se nije moglo progovoriti sa mnom u kuci, a da se ne zavrsi svadjom
sad sam nekako prijatnija
i sto se momaka i izlazaka tice...odvaljivala se od alkohola i zaletala se kao idiot u vezama, kao i svako neizivljeno dete... toga nema vise
al' u sustini ostala sam verna nekim pocetnim idejama i interesovanjima
kapiram da je prethodnih godina bio samo produzeni pubertet :mrgreen:

Ne znam... a promenila sam se mnogo. I to za veoma kratak vremenski period. Ne znam da li sam zrelija ili ne, ali taj osecaj da mozes da radis sta god zelis sa svojim zivotom i da ti vise niko nista nece reci je neverovatan. Osecaj kada imas sam svog kucnog ljubimca, kada se istetoviras ili uradis tri pirsinga i niko ne odreaguje... izlasci s kim zelis i koliko dugo zelis... specifican nacin druzenja sa ljudima... Odjednom zivis sasvim sam i brines sam o sebi (u neku ruku). Jednostavno si odrastao, svi te tako gledaju, a ti se situaciji moras prilagoditi. Ne razmisljam vise o samopouzdanju, bar ne toliko, shvatam prave uzroke stvari.... tesko zivim sa drugim ljudima i uglavnom sam sama. To se nije mnogo promenilo, ali sada sam i onaj mali krug drugova od pre svela na nulu. Sad stvarno imam samo poznanike. I taj osecaj samoce je neverovatan. Najzad sam u svom elementu i nikad mi nije bilo lepse... najzanimljiviji je deo sto se situacija jos popravlja.

Ne znam... a promenila sam se mnogo. I to za veoma kratak vremenski period. Ne znam da li sam zrelija ili ne, ali taj osecaj da mozes da radis sta god zelis sa svojim zivotom i da ti vise niko nista nece reci je neverovatan. Osecaj kada imas sam svog kucnog ljubimca, kada se istetoviras ili uradis tri pirsinga i niko ne odreaguje... izlasci s kim zelis i koliko dugo zelis... specifican nacin druzenja sa ljudima... Odjednom zivis sasvim sam i brines sam o sebi (u neku ruku). Jednostavno si odrastao, svi te tako gledaju, a ti se situaciji moras prilagoditi. Ne razmisljam vise o samopouzdanju, bar ne toliko, shvatam prave uzroke stvari.... tesko zivim sa drugim ljudima i uglavnom sam sama. To se nije mnogo promenilo, ali sada sam i onaj mali krug drugova od pre svela na nulu. Sad stvarno imam samo poznanike. I taj osecaj samoce je neverovatan. Najzad sam u svom elementu i nikad mi nije bilo lepse... najzanimljiviji je deo sto se situacija jos popravlja.

sta, pocela si da studiras ?

me love you

u poDpisu,hator

Back