C chika_doktor Gost 24.05.2006. u 16:00 - FETISH #51 da popushimo lulu mira?? imash li shta doktore za ove napacene dushe? malo novokainchica? :-D :-D nemoj shkrtariti...nije fazon sve sam!!!
da popushimo lulu mira?? imash li shta doktore za ove napacene dushe? malo novokainchica? :-D :-D nemoj shkrtariti...nije fazon sve sam!!!
S savic dr Zainteresovan član Banovan Poruka 470 24.05.2006. u 16:05 - FETISH #52 chika_doktor: da popushimo lulu mira?? imash li shta doktore za ove napacene dushe? malo novokainchica? :-D :-D nemoj shkrtariti...nije fazon sve sam!!! Kliknite za proširenje... dobro kolega kao kolega kolezi reci sta upotrebljavas pa da ti prepisem lekove pa da se zajedno lecimo :-D :grin:
chika_doktor: da popushimo lulu mira?? imash li shta doktore za ove napacene dushe? malo novokainchica? :-D :-D nemoj shkrtariti...nije fazon sve sam!!! Kliknite za proširenje... dobro kolega kao kolega kolezi reci sta upotrebljavas pa da ti prepisem lekove pa da se zajedno lecimo :-D :grin:
S savic dr Zainteresovan član Banovan Poruka 470 24.05.2006. u 16:53 - FETISH #54 sto se uplasi sam si predlozio a sad.e ebiga zar su svi bre ovakvi na forumu prvo te povuku pa kad se saglasis onda zadnji hod.
sto se uplasi sam si predlozio a sad.e ebiga zar su svi bre ovakvi na forumu prvo te povuku pa kad se saglasis onda zadnji hod.
C chika_doktor Gost 24.05.2006. u 17:05 - FETISH #55 navlakusa...ne volim se raspravljati oko nedostiznih stvari...pozdrav..