Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zene, pale li i vas muskarci koji na sebi nose odranu kozu sa zivotinje.
Najcesci fetis kod zena uniforma. Sledeci je koznjak, crna kozna jakna na muskarcu. Zene, pale li i vas muskarci koji na sebi nose odranu kozu sa zivotinje. Ako ne, koji je vas fetis?
mislim da su cvike i pljuga
pa ne znam baš
Pale se na uniforme.
Nema potrebe faliti fetiš kao karakternu osobinuNajcesci fetis kod zena uniforma. Sledeci je koznjak, crna kozna jakna na muskarcu. Zene, pale li i vas muskarci koji na sebi nose odranu kozu sa zivotinje. Ako ne, koji je vas fetis?
Pale se na uniforme.
Pa bi da se obučeš i čekaš kod ćoška.![]()
Ako, samo napred.
Prvo zensko na temi. Najrabrija, najaca
- - - - - - - - - -
To svom biseksualnom decku koji se tovi svinjetinom i ima problem sa erekcijom.
A ti jedeš travu zbog tih problema?
Ne leči se to tako.
Travu jede hormonsko nabijeno govedo za koje dajes novac da bi proslo kroz tebe.
- - - - - - - - - -
I skini taj avatar, ljudi od meditacije su bar vegetarijanci, ne otvaraju teme o kupovini snikersa u megamarketu.
- - - - - - - - - -
I skini se sa moje teme na koju si dosla sa provokacijom. Ovde ti nece biti omoguceno da istreses svoje frustracije od neuspesnog dana.
Nema potrebe faliti fetiš kao karakternu osobinu
To je feler u glavu
Nastao kao posledica traume iz detinjstva
Ako se plai na uniformu to je zaštitnički odnos roditelja jer otac je asocijacija na muškarca a bolničarka na kevu
Sasvim druga stvar je seljančura koja se uda za pandura jer se grebu o državu a da ne rade ništa i još zajebavaju pošten narod
To je već mentalitet
Uzmi prvo caj od bosiljka. Pre okajanja da se procistis.
Najcesci fetis kod zena uniforma. Sledeci je koznjak, crna kozna jakna na muskarcu. Zene, pale li i vas muskarci koji na sebi nose odranu kozu sa zivotinje. Ako ne, koji je vas fetis?