Fetiš

GoldenLady:
iluzionista:
GoldenLady:
ja sam primetila da ima dosta tipova koji se loze na uniforme...
iz perioda mog intenzivnog chata izmedju ostalog sam bila i zla poruchnica... :twisted: po filmu zli porucnik.. tada me je najvise tipova startovalo...ubedljivo.. ...

Uuu... Mnogo dobar film. :D Ali Harvi Kajtel nije bio u uniformi (ako se ne računa kožna jakna). :lol:

znas koliko njih nikada nije culo za taj film...svi su kontali..policajka...pa jos zla :lol:

Hehe Ima sad i takvih. :lol:

Inače, da odšetam malo van teme... Omiljena scena iz filma. Harvi sedi u fotelji... U jednoj ruci whiskey, u drugoj cigara i čaša. Podiže flašu i sipa viski u čašu... Ali, umesto da stuče tu čašu, uzme dobar gutljaj iz flaše... 8)

ja obozhavam kad se brijem il kad me zhena brije.....chekaj prijatelju....jel se isto lozhish kad te brije zhena i kad sam sebe brijesh?....aj ovo zhena i po jada....al zamisli sam sebe brijesh i kao...."uh brijem se....uh kako se samo brijem....kako klizi"...poqshavam da nadjem neko lozhenje u tome...al mi ne ide

Trenutni fetis su mi one mini suknjice sto se sad furaju gradom. Kao do vrha guze stisnuto uz telo a od sredine totalno landaravo...pa kad krene da koraca... :roll: Ijaoj. A masta radi - da se samo zadigne malo...i o onome frisko izdepiliranom ispod... Jos ako ima i dobre noge..da butkice sve sljaste... :roll:

Back