Fetiš...

• Začetnik teme Začetnik teme iluzionista
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
iluzionista:
Fetishi? Plavushe... Od skoro crvenokose... plavooke... 79' godishte (ne pitajte nishta)... cipele sa visokom potpeticom... uska odeca od koze ili drugog materijala koji telu daje onaj neki wet look... Lagane letnje haljinice (koje se lako skidaju, uzgred...) :oops: sexy donji vesh... Marije.. :) Chokolada ;) I naravno shirok asortimana odece koja savrsheno obgrljava obline zenskog tela...

A, da: zaboravih da pomenem i farmerke - po meni farmerke savrsheno komplimentuju zensku guzu. ;)

iluzionista:
Fetishi? Plavushe... Od skoro crvenokose... plavooke... 79' godishte (ne pitajte nishta)... cipele sa visokom potpeticom... uska odeca od koze ili drugog materijala koji telu daje onaj neki wet look... Lagane letnje haljinice (koje se lako skidaju, uzgred...) :oops: sexy donji vesh... Marije.. :) Chokolada ;) I naravno shirok asortimana odece koja savrsheno obgrljava obline zenskog tela...
I touth I'm gay...but ok...
e choveche imash gay fantazije...da li si toga svestan....muchish zene..
ali one se danas i ne mogu osecati sexy drugachije obuchene...shto mi je zaaaaaooooo...to im je verovatno za ono "mala pisha. mala pisha, mala pisha"....rat je to bogu mi

goodday:
iluzionista:
I touth I'm gay...but ok...
e choveche imash gay fantazije...da li si toga svestan....muchish zene..
ali one se danas i ne mogu osecati sexy drugachije obuchene...shto mi je zaaaaaooooo...to im je verovatno za ono "mala pisha. mala pisha, mala pisha"....rat je to bogu mi

Nekima je muchenje, nekima nije... Ali, shta fali crvenokosama, plavookoma, farmerkama, Marijama.... Gde se to uklapa u tvoju sliku "muchenja"...

Ja sam extra zadovoljan chak i kad mi se ostvari bar jedna, dve fantazije odjednom... Osim toga krevet i jeste mesto za zrtve: i devojke i mushkarci se zhrtvuju:

Ako ona hoce da ja nosim one smesne kozne gache - Ok. Ali, onda tu postoji reciprocitet. Demokratija na delu... Ja ochekujem od nje neshto slichno... I to je to..

iluzionista:
Nekima je muchenje, nekima nije... Ali, shta fali crvenokosama, plavookoma, farmerkama, Marijama.... Gde se to uklapa u tvoju sliku "muchenja"...

Ja sam extra zadovoljan chak i kad mi se ostvari bar jedna, dve fantazije odjednom... Osim toga krevet i jeste mesto za zrtve: i devojke i mushkarci se zhrtvuju:

Ako ona hoce da ja nosim one smesne kozne gache - Ok. Ali, onda tu postoji reciprocitet. Demokratija na delu... Ja ochekujem od nje neshto slichno... I to je to..
ok..slazem se potpuno
a sada ozbiljno...da li si zaista nosio one smeshne kozne gace????

iluzionista:
Znam da je bila tema, ali molio bih moderatore da je ne zatvaraju. Ona prethodna je pretvorena u chat iz medju Blondi i Milojka. :lol: Zato idemo ispocetka:

Sta je to sto vas izuzetno uzbudjuje u sexu:
deo odece, neka radnja, predmet.

Na primer: Moj najveci fetish su cipele sa visokom potpeticom. :oops:

vero_1783_1035317
Bloody Kiss :!: :twisted: :twisted: :twisted: 8) :wink:
I know - EVIL! :twisted: :wink:

Peta W.:
iluzionista:
Znam da je bila tema, ali molio bih moderatore da je ne zatvaraju. Ona prethodna je pretvorena u chat iz medju Blondi i Milojka. :lol: Zato idemo ispocetka:

Sta je to sto vas izuzetno uzbudjuje u sexu:
deo odece, neka radnja, predmet.

Na primer: Moj najveci fetish su cipele sa visokom potpeticom. :oops:

vero_1783_1035317
Bloody Kiss :!: :twisted: :twisted: :twisted: 8) :wink:
I know - EVIL! :twisted: :wink:

Koliko puta sam se tek okrenuo za tim "zlom", kako ti kazes...

Recimo Ivana Berendika (ex Modelsica) ima isti fetish... Nije to nishta ponizavajuce za zhene...

Back