FEST 2007

"flandrija".........odličan, odličan........
rumunski najuspešniji film ...nagradjivan samo tako....."kako sam preživeo kraj sveta"...fgs..koliko je to loše
"kajman"...nanija moretija...pristrasan sam...ovjektivno može da prodje....

najbolji filmovi festa by moonja:

vreme
život drugih
flandirja
šef nad šefovima
svetla u sumraku
...................

moonja:
onda.. životi drugih...debitantski film mladog nemačkog reditelja...kandidata za oskara...jako dobar film...obaveštajna služba schtazi i život u istočnoj nemačkoj pre pada berlinskog zida..službenih shtazie dobija zadatak da prisluškuje par umetnika koji živi u ljubavi, strahovima od režima i prevarama....i....onda se on emotivno zbližava sa ljudima koji ne znaju da on postoji....a o nekim svarima o koijima on odlučuje zavisi doslovce i njihov život............
pukim slucajem odgledala sam film i svideo mi se. otvorena za dalje sugestije. :)

najbolji filmovi festa by moonja:

vreme
život drugih
flandirja
šef nad šefovima
svetla u sumraku

cula sam da je ZIVOT DRUGIH film koji stvarno vredi pogledati,ali nisam bila u prilici da ga vidim na festu. onda se jednom (1 dan!) davao u nekom bioskopu - opet nisam uspela da ga vidim :evil:
jel zna neko gde moze da se nabavi? :cry:
thanx

to je megacom film pustio u bioskope 1 dan....oni su distributeri... pretpostavljam da će biti i na dvd-u...a...sad. kada, ne znam......i raspitaj se kod prijatelja........ovaj....da....
gledajte vreme sa festa..........
departed je mnogo dobar film.....samo morate da budete skoncetrisani.......prvih 40 minuta je stvarno smor.....mora da se prati pažljivo..
i ša još.....ovaj zodijak je bzvz.....ali je istina priča.....pa je zanimljiv......

mene je zodijak smorio za medalju, a otisli smo iz nehata (promenili raspored projekcija tog dana)...film nema nit koju gledalac moze da isprati, nije konzistentan, a zatrpava coveka morem nekakvih informacija (valjda da docara misteriju :roll: )...i tako dosadan traje i traje i traje...mislili smo da ce na kraju da pise to be continued...sad ocekujemo i drugi deo da vidimo sta dalje bi sa junacima :lol: mislim, nisam ja puno ni ocekivala, malo jezive atmosfere...ili malo krvi :razz: ili bar da mogu da mozgam ko je ubica...ali jok...sto se mene tice-zali boze para,sna i vremena. mada vidim da je na imbd ocena 8.2...

Back