- Poruka
- 121.411
e a svi pljuju kao fejs jao posast ovo ono, a svi ste na njemu po ceo dan i imate stotine "zamisljenih" prijatelja
aj malo prst na celo
aj malo prst na celo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e a svi pljuju kao fejs jao posast ovo ono, a svi ste na njemu po ceo dan i imate stotine "zamisljenih" prijatelja
aj malo prst na celo
aj malo prst na celo
aj malo prst na celo
Ne zajebavaj da je neka stvarno postavila taj status?Dobila sam, ne prilazite.?
Ima li neki drugi nacin da se nadje sex nego da se postavljaju ovakvi postovi?
Mozda da pozoves nekoga na kafu i provod i opustis se?
Kafici klubovi i diskoteke su jos gora mesta za nalazenje ljubavi. Tamo ces naci pijane ljude pod strobom.
HAhhaha tamo idem da se provedem, zato sam stavio voljene pod navodnicima. Prava ljubav ne zna za mesto.
Dobila sam, ne prilazite.?
Ima li neki drugi nacin da se nadje sex nego da se postavljaju ovakvi postovi?
Mozda da pozoves nekoga na kafu i provod i opustis se?
Ja mislim da je fejsbuk jako tezak za upoznavanje jer tu svi nalecu i tripuju se da skinu neku macku sto je postavila sexy profil i lajkuju i kevcu i balave komentarima. Necu da osudjujem , Zasto da ne, muvaj se gde hoces ako te to radi.
Ja imam profil. Necu sada da se nesto izdvajam i kao poseban sam i nisam u trendu. Otvorim ga s vremena na vreme, pogledam novine i td. Mada ga ne kapiram uopste za muvanje, plus sto su mi tamo ljudi koje vec znam. Ne znam kako bih novu osobu upoznao preko fejZbuka.
A diskoteke su bas super, samo sto ne mozes da pricas normalno sa nekim jer se nista ne cuje od muzike, ne mozes bojom glasa da izrazis nista, a muzika i buka ti ometa koncentraciju.Imam facebook profile, chatujem sa prijateljima, razmenjujemo slike, vidim sta ima novo i tako...
Nikad mi nije palo na pamet da koristim fb za nalazenje "voljene". Postoje kafici, klubovi, diskoteke koje su za to![]()