FesjZbuk.

Hahahaha dok se nisu pojavili ti droljex programi ,devojaka zainteresovanih za kompjutere je bilo max 10%.
A danas kupuju racunar od po vise stotina evra zbog fejsa ....tuga .

Covece nisam od onih sto pricaju kako je nekada bilo bolje a danas sve neki skorojevici, ali secam se pre jedno 10 god internet su imale samo cool ribe i likovi. Cjat je bio zanimljiviji, upoznavanja. Nema sta da molis da te lajkuje ili stavi za prijatelja. Te koka stil Prisli bi bile zaebavane samo tako.

Imam facebook profile, chatujem sa prijateljima, razmenjujemo slike, vidim sta ima novo i tako...
Nikad mi nije palo na pamet da koristim fb za nalazenje "voljene". Postoje kafici, klubovi, diskoteke koje su za to :manikir:

Dobila sam, ne prilazite.?
Ima li neki drugi nacin da se nadje sex nego da se postavljaju ovakvi postovi?
Mozda da pozoves nekoga na kafu i provod i opustis se?

Glupost teska.Ali ljudima je to uglavnom simpaticno.Kao ona nema komplekse,iskrena je,ma ne je*e zivu silu,opicena,itd.A to je u sustini isto kao kad bih ja napisao na fejsu "digao mi se".Pa neznam bas da li bi to nekom bilo simpaticno.Kao sto sam vec nekoliko puta rekao:fejsbuk je dobra stvar koja se koristi u totalno pogresne svrhe i sada je cist dokaz da je ljudska rasa ozbiljno zatupljena.

Ja mislim da je fejsbuk jako tezak za upoznavanje jer tu svi nalecu i tripuju se da skinu neku macku sto je postavila sexy profil i lajkuju i kevcu i balave komentarima. Necu da osudjujem , Zasto da ne, muvaj se gde hoces ako te to radi.
Ja imam profil. Necu sada da se nesto izdvajam i kao poseban sam i nisam u trendu. Otvorim ga s vremena na vreme, pogledam novine i td. Mada ga ne kapiram uopste za muvanje, plus sto su mi tamo ljudi koje vec znam. Ne znam kako bih novu osobu upoznao preko fejZbuka.

Isti slucaj je samnom.

Imam facebook profile, chatujem sa prijateljima, razmenjujemo slike, vidim sta ima novo i tako...
Nikad mi nije palo na pamet da koristim fb za nalazenje "voljene". Postoje kafici, klubovi, diskoteke koje su za to :manikir:
A diskoteke su bas super, samo sto ne mozes da pricas normalno sa nekim jer se nista ne cuje od muzike, ne mozes bojom glasa da izrazis nista, a muzika i buka ti ometa koncentraciju.

Back