Ferplej?

Da li su danasnje devojke fer prema momcima?

• Nisu!

• Svakako da jesu!

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Svetozar ot Ružičić

Veoma poznat
Poruka
11.848
Da li smatrate da danasnje devojke nisu fer u odnosu na momke? Pre svega mislim na upoznavanje, flert, muvanje, veze i tako to.

Sve manje i manje momaka upoznaje devojke po klubovima, zurkama, splavovima i drugim normalnim mestima gde se ljudi upoznaju, ali vlada razmisljanje da je to upravo zato sto su devojke mnogo ostrije prema momcima koji im prilaze.

Igraju se nekih glupavih igrica, zajebavaju momke, i ocekuje neke maco tipove da ih muva, bez obzira da li su ruzne ili ne. Sad, ne znam da li je to normalno i da li ima nekih opravdanih razloga za to, ali me interesuje vase misljenje!

Evo par primera:

Momak dolazi na rodjendansku zurku svog druga. Radnja zbivanja je neki manji klub u Beogradu, nebitno. I sad, drug prilazi nekoj ribi koja sedi sa drugim ribama koja mu se dopada, kaze cao, baci neku foru i tako to i najednom ga cura prekida i trazi mu da joj kupi pice. On joj, kao i svako normalan, kupi pice, mislim nije mu problem, pare njemu nisu problem, ali onda ta cura i njene drugarice pocnu da ga zajebavaju i smeju se naglas i decko sav zbunjen, ne zna sta je problem, i ove mu kazu nista cao, jos si ti zelen za nas, ili tako nesto.

E sad, to je mozda glup primer, ali ima ih mnogo. Recimo, drugi drug, par meseci u vezi sa ribom, vole se, ne razdvajaju se, sve placa curi, idu svuda, sve, sve, ali ga na kraju cura otkaci sa razlogom "previse me volis". Kao, pao je "test". Znaci, cura ga je testirala i on je pao test i to je to.

Ima jos primera, ali uglavnom su na tu foru.

edit: btw, ovo nisam ja napisao, ovo sam samo copy-paste

Poslednja izmena:
Da li smatrate da danasnje devojke nisu fer u odnosu na momke? Pre svega mislim na upoznavanje, flert, muvanje, veze i tako to.

Sve manje i manje momaka upoznaje devojke po klubovima, zurkama, splavovima i drugim normalnim mestima gde se ljudi upoznaju, ali vlada razmisljanje da je to upravo zato sto su devojke mnogo ostrije prema momcima koji im prilaze.

Igraju se nekih glupavih igrica, zajebavaju momke, i ocekuje neke maco tipove da ih muva, bez obzira da li su ruzne ili ne. Sad, ne znam da li je to normalno i da li ima nekih opravdanih razloga za to, ali me interesuje vase misljenje!

Evo par primera:

Momak dolazi na rodjendansku zurku svog druga. Radnja zbivanja je neki manji klub u Beogradu, nebitno. I sad, drug prilazi nekoj ribi koja sedi sa drugim ribama koja mu se dopada, kaze cao, baci neku foru i tako to i najednom ga cura prekida i trazi mu da joj kupi pice. On joj, kao i svako normalan, kupi pice, mislim nije mu problem, pare njemu nisu problem, ali onda ta cura i njene drugarice pocnu da ga zajebavaju i smeju se naglas i decko sav zbunjen, ne zna sta je problem, i ove mu kazu nista cao, jos si ti zelen za nas, ili tako nesto.

E sad, to je mozda glup primer, ali ima ih mnogo. Recimo, drugi drug, par meseci u vezi sa ribom, vole se, ne razdvajaju se, sve placa curi, idu svuda, sve, sve, ali ga na kraju cura otkaci sa razlogom "previse me volis". Kao, pao je "test". Znaci, cura ga je testirala i on je pao test i to je to.

poceo je jaaaako da je gusi......to ume da smori ali bas da smori....a to za taj "test" je samo jos jedan od izgovora......eto,poceo je da je smara

Evo par primera:

To sto vi ne umete nije generalno zenski problem.

poceo je jaaaako da je gusi......to ume da smori ali bas da smori....a to za taj "test" je samo jos jedan od izgovora......eto,poceo je da je smara

ali zasto mu onda nije rekla ranije, nego mu je trazila da uvek budu zajedno. Objasno ti to meni.

To sto vi ne umete nije generalno zenski problem.

tu je problem, sta to "mi ne umemo" sto "vi umete"............

Poslednja izmena:
Lik se sjebao sto im je kupio pice,a sjebao se i zato sto joj je sve kupio. I ja bi ga sutnuo da sam zensko. Nikakve tu igrice nisu u pitanju,decko je neiskusan mnogo. To je test zrelosti. Ja licno mislim da su fer. Ako im lepo pridjes i znas sta radis nece te napusiti ma koliko ruzan,glup ili siromasan bio,a ako je kucka i ipak te napusi onda ona voli neke zesce momke koji znaju da budu grublji. Danas sam slusao na radiu da je lik takvu ribu okacio na civiluk ,a prethodno joj je rekao ako mi ne das poljubac okacicu te na civiluk. I ona mu nije dana i iznapusavala ga,a on je okaci i ona je sada sa tim likom u braku. Znaci znas sta hoces i hoces je po svaku cenu,to se respektuje i za razliku od ostalih nisi ispao sonja. I miki startovi tipa cao i uobicajeni gestovi su ti go **** kao prodja. Svaka ce da te napusi. Bolje joj reci da je ludo volis ili da ima lepo nesto ne vezano za seksualnost ili pocni da je zajebavas za odecu ili neki drugi "nedostatak" ili patetisi bolje ces proci. 1 od 8 sa takvim startovima je tvoja,a sa startom cao dobijas pedalu. Totalno neorginalno i takvi je salecu na svakom koraku. zena hoce da se oseti posebnom,a kad je neko startuje sa pricom cao ona to nije.

Ne,ne,ne...Pogrešno si skontao.:lol:Bila jedna likuša(ružna u tri lepe)koja je nosila cvidže za vid i muvala me preko kume.Znajući koliko su ona i kuma dobre ortakinje,bio sam blag i rekao da bolje izgleda bez naočara(čista laž,nemam ja ništa protiv cvikera).Samo vidiš sledeći mesec nju bez naočara kako jedva prepoznaje okruženje.:rumenko:

Lik se sjebao sto im je kupio pice,a sjebao se i zato sto joj je sve kupio. I ja bi ga sutnuo da sam zensko. Nikakve tu igrice nisu u pitanju,decko je neiskusan mnogo. To je test zrelosti. Ja licno mislim da su fer. Ako im lepo pridjes i znas sta radis nece te napusiti ma koliko ruzan,glup ili siromasan bio,a ako je kucka i ipak te napusi onda ona voli neke zesce momke koji znaju da budu grublji. Danas sam slusao na radiu da je lik takvu ribu okacio na civiluk ,a prethodno joj je rekao ako mi ne das poljubac okacicu te na civiluk. I ona mu nije dana i iznapusavala ga,a on je okaci i ona je sada sa tim likom u braku. Znaci znas sta hoces i hoces je po svaku cenu,to se respektuje i za razliku od ostalih nisi ispao sonja. I miki startovi tipa cao i uobicajeni gestovi su ti go **** kao prodja. Svaka ce da te napusi. Bolje joj reci da je ludo volis ili da ima lepo nesto ne vezano za seksualnost ili pocni da je zajebavas za odecu ili neki drugi "nedostatak" ili patetisi bolje ces proci. 1 od 8 sa takvim startovima je tvoja,a sa startom cao dobijas pedalu. Totalno neorginalno i takvi je salecu na svakom koraku. zena hoce da se oseti posebnom,a kad je neko startuje sa pricom cao ona to nije.

vrlo diskutabilno.. Doduse tacno je da devojke vise vole neku vrstu igru i passtimea radiej nego da im je veza (sex,drustvo i slicno) stvarno potrebno.. Vise im je stalo do igre, sto je i logicno sto vise razmisljas o tome. Sa druge strane imas drugi tip devojaka kojima je stalo do veze, ali kao i svaka devojka hoce pravoga... Posto je pravi mitsko bice koje ne postoji, onda pravi postaje neko ko ih smatra manje vrednim, pa se tu stvaraju razni odnosi... Jer je logicno da pretpostavis za nekoga ko tebe smatra za manje vrednoga da je on iznad tebe, jednostavno usadjeno je tako.. Naravno ima mnogo ljudi kojima se povraca od svega ovoga pa koji idu samo ili da
1) se zayebavaju bez ikakvog smisla
2)Negiraju sveobuhvatno veze i slicno, traze ili sex, ili prijateljstvo samo
Ali na kraju svega pravi odnos snaga ( trziste) uvek vrati u ravnotezu, vecinu situacija... I to uglavnom bude kasnije, kada devojke izgube svoju trzisnu moc pa vise nije all high and mighty, dok su male, logicno je da nemaju mnogo potrebe ni za cime jer sve dobijaju od trzista skoro pa dzabe.

p da, test, to su ti isto igrice. ajd objasni mi sto to zene rade? i zasto bi zene padale na "volim te ludo", zvuci nekako pateticno bre alo

brate car si, to bi ja isto uradio da sam bio na mestu ovog lika, par samara i kraj brate, sta ona meni kupi pice, kakvi testovi, sta je to, sta misli o tome da ja malo testiram nju da vidim da li ima pich.ku ili nema
fala qrcu da ste se setili da odgovorite. pa gledaj ribe startuje mnogo likova,one mogu da biraju i one imaju isto ukus kao i mi muskarci i one se zaljubljuju u licnost muskarca. E sada one testiraju muskarce da bi oni pokazali svoju licnost,da vidi sa kime ima posla,mada nekad i te igrice treba saseci u korenu. Fora je da budes orginalan,da se izdvajas iz mora udvaraca i onih koji je nece nikada pojebati,da se devojka oseca posebnom i zeljenom kada je sa tobom. Da se oseca damom i u drustvu. Danas sam bas slusao na radiu sta su sve ljudi radili,znaci lik je umalo zapalio ceo park,jedan je otvorio kinder jaje ,izvadio onu plastiku i ubacio cvet i prsten i sve to vratio kao da poklanja pravo kinder jaje,fabricki proizvedeno,jedan lik je pozvao ribu kuci da gledaju filmove pa je promenio titl na zeljeni,jedan je startovao ribu u parku tako sto je zapoceo razgovor o tome kako je cokolada stetna za njenu liniju,dok je jedan podjebavao ribu,a pak ovaj jedan je okacio ribu na civiluk. Znaci svako je imao neki svoj neobican,unikatan start i te devojke su ih izdvojile od drugih. Pazi koji su to genijalci i ludaci i koliko su oni odlepili za tim ribama. Ti kad im platis pice ti si majmun,nista te ne izdvaja od drugih. To je najgluplji start i kad ti neko to trazi ili joj poruci casu vode ili joj reci da ga plati sama,ima da te gleda odmah drugim ocima. Sve je kontra od normalnog. Kada pogledas realno zar mislis da ces nekog kupiti za jedno pisljivo pice? Ili da znaci neki start cao,kada milion puta bolji frajeri od tebe je startuju? Realno i ti da si zensko bi im dao svima pedalu.

Ne,ne,ne...Pogrešno si skontao.:lol:Bila jedna likuša(ružna u tri lepe)koja je nosila cvidže za vid i muvala me preko kume.Znajući koliko su ona i kuma dobre ortakinje,bio sam blag i rekao da bolje izgleda bez naočara(čista laž,nemam ja ništa protiv cvikera).Samo vidiš sledeći mesec nju bez naočara kako jedva prepoznaje okruženje.:rumenko:

e i to mi nije jasno... zasto samo ruzne cure muvaju momke!???

\
Ovo je potvrdjena istina. Ja sam rekao jednoj ruznijoj devojci da joj lepo stoji jedna haljina i da promeni frizuru,sledeci put se tako obukla i namestila kosu i startovala me,a ja sam joj samo dao blag prijateljski savet kako da bude lepsa. :( Pouka je nemojte da delite savete ruznim devojkama ili pak onima sa kojim necete da budete u vezi. MAda i ako hocete nemojte jer je onda ona iznad vas. Bratislav prica pametno ma koliko vam on delovao tupavo. :mrgreen:

e i to mi nije jasno... zasto samo ruzne cure muvaju momke!???

retko i one muvaju. Uvek ima ocajnika koji racunaju da imaju tu vecu prodju,a u stvari se sjebu u racunici jer vecina tako razmislja. Te su najgore. Ako si sa njom,a lepsi si onda ce ona automatski da zna da si ti jadnik i ocajnik koji ne moze da nadje bolje pa je sa njom i onda ce da te **** kao vola. Od takvih bezi sto dalje,osima ako nisu sumnjivog morala. Uvek su brkate,debele i ruzne kucke,uvek.

retko i one muvaju. Uvek ima ocajnika koji racunaju da imaju tu vecu prodju,a u stvari se sjebu u racunici jer vecina tako razmislja. Te su najgore. Ako si sa njom,a lepsi si onda ce ona automatski da zna da si ti jadnik i ocajnik koji ne moze da nadje bolje pa je sa njom i onda ce da te **** kao vola. Od takvih bezi sto dalje,osima ako nisu sumnjivog morala. Uvek su brkate,debele i ruzne kucke,uvek.

e ovo je tacno, najopasnije je da muvas ruzne

Back