feromoni .

ravana

Domaćin
Poruka
4.537
vjerujete li u tu pricu o muskim feromonima ? ne mislim na one koje prodaje kemijska industrija vec one prave prirodne . ljudi od svega zele napraviti zaradu pa reklamiraju razne artificijalne feromone . feromon stvarno postoji i to zene obicno nazivaju kemijom sto u stvari jest pravi naziv jer je kemijski spoj naseg organizma .

sada vam ne zelim nisavata prodati ali postoji nacin da se on pojaca vrlo jednostavnim putem . probajte naci neki preparat koji pojacava miris vasih tjelesnih tekucina . znoja , urina , sperme itd .

ako otkrijete sto kod vas izaziva takav efekt pojacat cete i jacinu utjecaja svojih feromona . sada da cujem sto kod vas pojacava mirise pa da vam kazem da li ste na pravom putu .

ponavljam ne zelim vam nista prodati vec samo vam pomoci da pocnete biti privlacniji grupi kojoj po svome sexualnom opredjeljenu pripadate . ako ne vjerujete u feromone slobodno zakljucajte temu .

ja verujem u feromone bezuslovno.

pratim.

a sada drage moje protuotrov . ako vam netko ( neki muskarac ) pokusava prodati tu foru dovoljna je samo casa obicne vode da dodete k sebi . a vi dragi moji ako iznenada osjetite gay pobude najednostavnije vam je nabrzinu pojesti nesto sto gay osobe ne jebu nepr kulen ili poslusajte ovu pijesmu :

dakle slanina ( špek i žganci ) .

vjerujete li u tu pricu o muskim feromonima ? ne mislim na one koje prodaje kemijska industrija vec one prave prirodne . ljudi od svega zele napraviti zaradu pa reklamiraju razne artificijalne feromone . feromon stvarno postoji i to zene obicno nazivaju kemijom sto u stvari jest pravi naziv jer je kemijski spoj naseg organizma .

sada vam ne zelim nisavata prodati ali postoji nacin da se on pojaca vrlo jednostavnim putem . probajte naci neki preparat koji pojacava miris vasih tjelesnih tekucina . znoja , urina , sperme itd .

ako otkrijete sto kod vas izaziva takav efekt pojacat cete i jacinu utjecaja svojih feromona . sada da cujem sto kod vas pojacava mirise pa da vam kazem da li ste na pravom putu .

ponavljam ne zelim vam nista prodati vec samo vam pomoci da pocnete biti privlacniji grupi kojoj po svome sexualnom opredjeljenu pripadate . ako ne vjerujete u feromone slobodno zakljucajte temu .

jel to neka sekta?

-- "feromoni" su najjaci onda kada osoba radi dobra djela. Mozda i zla, ali kad je hrabra... Ili je to miris hrabrosti, ili dobrote - u to sam siguran.
...
Covjek moze da mirise kao tamjan, ili kao (cudno) neke vrste droga kada isparavaju, a i tamjan je droga, i nije rijedak fenomen da su sveci mrisali na tamjan.

To su feromoni za mene,
-------- ------- -------- ------- ------

sto se tice OTVARACA teme, on ne zna da su feromoni, zvanicno, po definiciji, ne ni ovo sto ja kazem: feromoni su mirisi, jedonostavno mirisi, a ne mirisi, kako kaze OTVARAC, izlucevina, "mokrace, sperme" ili drugih gluposti, koji se osjete i kad je muskarac ili zena obucena, i koji privlace isti ili suprotan pol, ali odredjene (jedince), ne svakoga. Svako ima "svoj" feromon, i to je to.

Feromoni, zvanicnoj psihologiji, nisu prihvatljivi, osim kao pretpostavljeno nesto.

Poslednja izmena:

Back