- Poruka
- 50.806
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne otvaraj do popodne!Ја нашла неку стару флашу, никад чула ни видела. Не знам од кад је али је из времена СФРЈ дефинитивно, чак је мало и изветрело иако није отворена.
Смем ли да пробам? Какво је то пиће?
Зна ли неко
Pogledajte prilog 1645041Pogledajte prilog 1645042
Како бре албанско, ваљда је талијанскоOdlično.
To je albansko piće.
A na ovoj flaši piše Zvečevo
ne znam ni ja, primetio sam da mi dize kiselinu, znaci samo za one kojima treba da se otvori apetitPromeni se rakija kad je ostavis dugo a vetri polako , poenta je u ovo vetri...dobije drugaicji ukus, ali i dalje pali samo sa zadrskom mislis da je izvetrela i da je voda kad ono sibne te posle minut vremena...
Sto zene sljokaju taj gorki list, , samo primecujem sta se kupuje...
hehe, to su one jeftinije, ko potrosi vise para na votku, taj ne pije spiritus od beskrypuloznih prodavaca, koji mogu i da ubiju coveka!Bezi votka, spiritus...ima puno metil alkohola..
moguce da sam i ja bas njihovu probao, nije losa, ali nisam bas bas impresioniran... tako da sam ja od nekog drugog mozda pio, a jes medovaca finaa rakija im je medovaca...ali nije ni skupa , zena sabrala da im se vise isplati da prave rakiju od meda nego da prodaju med...tad je med bio jeftin...