smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
Mene si ti na to navukla.
Ali, od kada sam dobila onu narukvicu, vise nisam igrala![]()
Nisam ni ja,godinu,dve,al vec mesec dva sve igram.dosla takva faza.a smesni su mi oni sto mi lajkuju takve objave
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mene kod fb inače nervira ono što mu je i svrha, što je postao zamena za stvarnost.
Služi da brže bolje čim negde odeš iz kuće okačiš fotografije, da deluje da neki ne bi izlazili iz kuće da ne mogu da pokažu svima, da nekome sa kim živiš dvadesetak godina čestitaš uredno rođendane uz kičaste detalje kao da se tog jutra niste sreli u zajedničkom stanu, služi za objavljivanje svih mogućih vesti, i dobrih i loših, kao da svaka emocija mora da naiđe na potvrdu u lajkovima i smajlićima. Inače stvar je manje ozbiljna.
Nekad prosto ne mogu da verujem koliko je iz nekih ljudi koje inače cenim izvukao narcisoidnost bez mere.
Al ti debelo lazes![]()
ili to ili su mu...extra drugarice s fejsa![]()
Volim kad neka na fb stavi sliku sa muzem ,a onda joj drugarice pisu "Jao, kako ste lijelpii onda doda "jel ti je to muz izvlacio sede pramenove, cakan je, bas mu stoji
.....
"jel tvoj mali bese napunio 8 godinica?..ma nije, sad punimo 5 godinica, malo je krupniji
...pa neka, bas super, samo mu nemoj davati da jede posle 8h uvece...
![]()
Tekstovi na zidu:
"Mila, bas lepe slike sa mora...jel to paralija?...jao jeste, znas kako smo se proveli, feeeeeenomenalno
))...bas supeeer, evo kazem Marini, ma kakve veze ima gde se ide, moze se lepo provesti i na destinacije koje su jeftine
))....
...ova druga ne odgovara, taj post ostaje poslednji ispod njenih slika sa mora, ali je uzela na zub, i onda krece rat
![]()
A rat na fb izleda otprilike ovako:
Sad ova sto je isla u paraliju na more smislja kako da se osveti vestici. Ne zna za sta da se uhvati, slabo je poznaje, iz kraja..Aha, setila se, videla je njenog muza da prica i smeje se sa prodavacicom u kioskuOnda pise privatnu poruku na fb trecoj, koja je isto tu negde "jel si videla sanjine slike sa mora? Bas sam posmatrala, ona je tako divna zenica, ali onaj njen...."
Sta njen, mislis sto je nabacio pivski stomak?
Ma nije to, nema veze...
Ova treca pise pp cetvrtoj: jeli, kako zive sanja i njen muz? ...pa sta znam, imaju para, zasto pitas?..pitam, jer izgleda da je nikola ne zasluzuje..stvarno?.kretencina debela, go.vnar, nikad mi se nije svidjao..
I rovac je bacen, sad samo treba cekati.![]()
Onda krece zenski savet da polako ali sigurno truje sanju
Znas sanjice, ovi nasi muzevi, ko zna gde oni idu i sta rade..ne treba im puno verovati..sanja se smeje, ma kakvi, kad bi ovaj moj nasao neku da se otkaci od mene..ali.. dan za danom, vidi ona da on nekako kao da cesto nije dostupan, neke price se ne uklapaju..Onda sanja pocinje da kaci samo svoje slike, a zenski savet lajkuje..kako si divnaaaa
Nikola, je u sustini ok, ugradjuje klime po gradu, ali voli da pogleda gazdaricuDrug koji radi sa njim ima uvid koje su razvedene, udovice, vole oni malo da prodiskutuju koju bi i kako
I tako...
Jednog dana nikola se vraca kuci, u radnom odelu na bretele, malo se oseti na kominu jer je pio pivo, 4 klime su ugradili..Ulazi u stan, sanjaaaa sta ima za rucak?...jedi kod tvoje mame, idem na pilates
A mozes da jedes i tamo gde si bio do sad! nikola zbunjen, ne zna sta je poslo naopako, ali lavina tek krece![]()
Pa valjda baš tad treba više da igraš jer kanda se idplati, jel
i
a kakva je bila narukvica, jel dobra?
Tebi baš dosadno
- - - - - - - - - -
Verujem da je i jednom previše![]()
Jeste, baš mi se dopada![]()
Naopako... zasto bi ikoga prezirali...odusevljava me upravo mogucnost da budes ono sto jesi, pa ako nekoga interesuje, pratice, a ako ne nece
ono sto me razocarava je zluradost onih koji to kometarisu ovako ironicno, misleci, valjda, da su bolji, a zapravo ruzno kometarisu ljude koje su izabrali da im budu fb prijatelji
da nisu toliki licemeri, ne bi (i dalje) bili fb prijatelji sa ljudima koje ocigledno preziru
Cicak, ovako ogovaras na fb/u i nas sa Krstarice?![]()
Mene nerviaraju oni sto dele kojekakve objave kojecega (najcesce neka kozmetika ili kakve haljine) jer ucestvuju u kojekakvim nagradnim igrama.
Udjes na fb... i citas:"Jelena Zoran Dragan Milica Petrovic" i vidis sliku dvoje dece na profilu, sliku te iste dece na coveru... njihovu prvu kaku, zub, cipelicu, kasicu, 98 slika u jednoj pozi, diplomu od zubara, peticu iz matematike, diplomu iz skole engleskog, citate vladike itd...
udjes kod druge: pas sa kapicom i tortom, puni 6 godina...
udjes kod trece: ona pise kako njeno dete niko u vrticu nece zlostavljati, i kako je mami drugog deteta pretila da ce je prebiti... pa okaci sliku svete Petke i misli Isusove... jer pobogu muz joj pop... vera religija itd...
Sta vas sve odusevljava na drustvenim mrezama?