Fenomen :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

ScipioAfricanus

Stara legenda
Poruka
93.734
Ne znam gde da postavim ovo mi se desilo prvi put danas. Znaci blicnula je struja, u kucistu se cujo onaj zvuk kada se restartuje, komp je nastavio da radi normalno 2 sek, potom zakucao i tako stojao 5 sek i potom restart :D . Nemam ups. Znaci nakon 13 godina posedovanja kompjutera ovo mi se prvi put desilo. Brzi ovi iz EPS a :hahaha:

ne vidim poentu teme osim da javis da ti je kompjuter preziveo nestanak struje :think:
zar si ocekivao da se na svaki pad napona kompjuter gasi, pa u tom slucaju moj ne bi ni radio, mislim da tu najvecu zaslugu igraju kodenzatori koji kodenzuju struju

Otvorio sam ovu temu da bih napisao nesto sto mi se desilo prvi put u 13 godina! Nista poucno kao sto se vidi ali eto, fenomen :D. Nije pad napona, nego je strecnula struja. Dok sam imao ups on se palio na pad napona, kad nisam imao komp bi se gasio na najmanje strecanje struje. Izgleda da je danas bilo superfast :hahaha:

Da želim nekoga da ismejem za nešto što nije učio, radio i nije obavezan da zna - nebih davao reputacije ;)

Vaši opisi svrhe i primane kondenzatora su mi smešni iako su delimično tačni, a pošto je SMEH ZDRAV - otud i REPKA ;)

onda si trebao da boldujes samo onaj deo gde sam napisao da kodenzuje struju, nisam konsultovao wiki koji kaze da on služi kao spremnik "statičkog elektriciteta i energije električnog polja koje nastaje u prostoru između dva električki vodljiva tela zbog razdvajanja električnog naboja."
hvala b!ker na obavestenju da ti se kompjuter nije iskljucio na kratkotrajni pad napona, ali je zablokirao.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back