Fenomen zvani Jelena Karleusa

Lucky girl:
Talenat??O cemu ti decko pricas???Kao prvo da,ona nije dosla preko kreveta na estradu,nego preko mamice,koja je jos gluplja od nje.Nije kriminalac ali zato se zabavljala sa istim,pa je ubijen.Karic,manje vise,glup covek sta ces.Interesuje me koliko ce brak a potraje.Uspeh...Hm vidim da je na MTV-u kao sto je rekla,a to sto je bila poznata uu Grckoj,vidim isplatilo se.Niko je zivi tamo ne zna.Sve pesme su obradjene od Tarkana,a kada je iole pokusala da napravi ''novi stil''ispalo je *,a i tada je maximalno obradjivala..Jaca joj originalnost.A da ne pominjem da nema mesta gde nije ugradjivala silikone,usta,grudi,operisala nos...Jako prirodna i to vidim.Ok,mozes da je volis,tvoj problem,ali kako i pored svih tih stvari koje svi znaju o njoj,a sigurna sam i ti,kako mozes da lupas takve gluposti i da je uzidzes,znajuci kakva neoriginalna glupaca je ona...Eto to mi nije jasno,ali slusaj je..Ok,meni ne smeta.a

svaka ti cast,i ja sam ukacila da je ona to sve M A Z N U L A OD Tarkana.... :)) i ima ona jedna kada je polugola i peva "igraj,baci se na kolena-znaj????"Imam original melodiju koju je maznula nekoj tamo arabljanki...pesma od arabljanke je gotivna...ali lazna imitacija je beda.Eto sta je nasa Kurveusha,imitacija.... :x

najvishe su me zapanjile rechi tipa "umetnica", "jedinstvena(originalna)", "talentovana", "sve to i mnogo vishe?"...navelo me na pomisao da osoba koja je napisala ovu temu jednostavno NE MOZE da bude ozbiljna, jer ma koliko postovala tudja misljenja, ovo nije misljenje...do ovoga se nije moglo docji NIKAKVIM ni najbolesnijim i najiskrivljenijim zakljuchkom...
zavrshicju svoj post jednim komentarom...
GO, JK, GO!!!

Back