fenomen zvani HIMEN!!!

pa u svakom slucaju bi je ostavio, da je nevina i nije htela da spava s njim do braka ne bi mogaop da ceka. Takve sve treba na kastraciju. Sto lepo ne keze sad svakoj devojci znas sta sad cu malo da te bem, pa ako hoces, ali nista ozbiljno posto nisi nevina

A meni baš priča ne deluje izmišljeno. U zavisnosti od toga šta njima trenutno odgovara (da čovek ne poveruje, ali jasne "planove" imaju i sa, prosto, drugaricama, čak i kada ne uključuju seks) danas će pričati jednu, sutra potpuno suprotnu priču i, što je zaista najgore od svega, u svemu tome oni uopšte nemaju stav, ili ga ni u naznakama nisu svesni. Pa tako, dok ubeđuju nesrećnu devojku, oni zapravo ubeđuju sebe u neku priču koju su sklopili kako bi postigli nešto što im je podsvest rekla da im treba.

Hu d fak su oni?

I am Adam, prince of Eternia and defender of the secrets of Castle Grayskull.
heman.png

This is Cringer, my fearless friend.
m8d5cfe8fc16da4fb75452028690478b7a35ee3cb.jpg

Fabulous secret powers were revealed to me the day I held aloft my magic sword and said 'By the Power of Grayskull...I HAVE THE POWER!'
3278d1200981295-you-now-have-power-070704cartoon_heman-jpg

Cringer became the mighty Battlecat,
Battle%20cat.jpg

and I became He-Man, the most powerful man in the universe!
he-man-1.jpg

Pa ne, vrlo se lako da zaključiti iz teksta (prostom logikom, s kim jesi/nisi bio, tj. nisi je još našao a "nikada ne bi bio s nečim drugim") što tvoj tekst opravdava i logički i... moralno :rumenko: jer, ako nisi, onda si licemer. Kapiraš?

Licemerje nego sta. Svako ko sebi dozvoljava sexualni zivot, a trazi, zahteva, ishte i qrebetza se da ozeni nevinu, jeste licemer. Ne bi bilo licemer kad bi se sa takvim stavom zaredio u kakvom manastiru i do kraja zivota ziveo u skladu sa onim sto zastupa.Ili, kad bi se bar i sam suzdrzao do braka

Pre par dana sam pricala sa jednim deckom, momak je koll lik sto bi rekli u fazonu mlad uspesan pun love, dobar auto fensi mesta, drustvo sve na nivou! I tako pricamo mi i on mene ubedjuje kako treba da zivim punim plucima da se zezam menjam frajere i tako to, ja ga sa te teme kulturno presaltam na lubav i pazite sta mi decko isprica!!! Kao samo jednom je voleo pre nekih tri cetiri godine i kaze kada se tad nije ozenio nikada nece, pitam ga sta se desilo i kaze ovako: pa mnogo sam je voleo to je strasno bilo zabavljali smo se tri godine i hteo sam da je ozenim dugo sam se lomio ali nisam mogao da prebolim to sto nije nevina i sto joj nisam bio prvi, mnogo me je bolelo i nisam mogao preci preko toga! Nasla sam se u cudu pa sta bi sa onom pricom, provodi se menjaj frajere nemoj da si tako stegnuta!!! Da li je to fenomen zvani BALKANAC ajde momci da vas cujemo!!!!

FENOMEN zvani :"Ajd da ti metnem na brzaka!".
Pa lik je papak svi treba da vjeruju u HE-MAN

he-man.jpg

Back