Lucky_Luke
Primećen član
- Poruka
- 569
mislim da je spreman to da plati, osim ako ne kaze da je zaboravio novcanik kod kuce...to je onda zayeb
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta mislite o tome kada neko nekog pokusava da impresionira skupim izlaskom?
Mislim da to ukazuje na nesigurnost kod te osobe, jer smatra da nema dovoljno kvaliteta da privuce suprotni pol, pa pokusava da "kupi parama" ljubav!Sta mislite o tome kada neko nekog pokusava da impresionira skupim izlaskom?
А зашто мислиш да су помодни?Sta mislite o tim pomodnim frajerima/ ribama? Koje su u ludoj trci za trendovima?
ja volim kinesku....zato sto obozavam piletinu i povrce...u raznim kombinacijama...a eeeeekstraaa je zacinjeno![]()
А јел' волиш пошећерена свињска ребарца?![]()
А зашто мислиш да су помодни?
Појавило се нешто ново.
Некоме се допада, некоме не...![]()
moš da jedeš suši sa krastavcima i rižom ako si vegetarijanka.Kao sto svi vec znamo, ako smo gledali neki savremeni americki film ili neki sitkom, sushi je japansko jelo od sirove ribe. Meni je odvratno, jer sam vegeterijanka. Kod nas se odomacilo pre par godina, kada su pootvarani japanski, ili bolje reci dalekoistocni restorani. Preko noci je to postalo nezamenljivo jelo imucnih ljudi. Kada neko hoce da vas impresionira, pozove vas na sushi.
Sta mislite o tim pomodnim frajerima/ ribama? Koje su u ludoj trci za trendovima?
Прочитала си ме. Свака част.Kada neko juri trendove, onda je valjda pomodan. Npr. Ti volis da posecujes klubove (QueenofClubs) i onda samo jurcas od jednog do jednog mesta da bi te videli tamo i da bi ti to ispricala svima, a u stvari, tamo ti se i ne ide vec eto, da bi bila faca. To je pomodno.
Kao sto svi vec znamo, ako smo gledali neki savremeni americki film ili neki sitkom, sushi je japansko jelo od sirove ribe. Meni je odvratno, jer sam vegeterijanka. Kod nas se odomacilo pre par godina, kada su pootvarani japanski, ili bolje reci dalekoistocni restorani. Preko noci je to postalo nezamenljivo jelo imucnih ljudi. Kada neko hoce da vas impresionira, pozove vas na sushi.
Sta mislite o tim pomodnim frajerima/ ribama? Koje su u ludoj trci za trendovima?