Fenomen "Sushi"

А зашто мислиш да су помодни?
Појавило се нешто ново.
Некоме се допада, некоме не... :dontunderstand:

Kada neko juri trendove, onda je valjda pomodan. Npr. Ti volis da posecujes klubove (QueenofClubs) i onda samo jurcas od jednog do jednog mesta da bi te videli tamo i da bi ti to ispricala svima, a u stvari, tamo ti se i ne ide vec eto, da bi bila faca. To je pomodno.

Kao sto svi vec znamo, ako smo gledali neki savremeni americki film ili neki sitkom, sushi je japansko jelo od sirove ribe. Meni je odvratno, jer sam vegeterijanka. Kod nas se odomacilo pre par godina, kada su pootvarani japanski, ili bolje reci dalekoistocni restorani. Preko noci je to postalo nezamenljivo jelo imucnih ljudi. Kada neko hoce da vas impresionira, pozove vas na sushi.
Sta mislite o tim pomodnim frajerima/ ribama? Koje su u ludoj trci za trendovima?
moš da jedeš suši sa krastavcima i rižom ako si vegetarijanka.

ne znam mene niko ne vodi na suši. ja vodim na suši ja sam pomodni frajer riba.
nači o sebi mislim sve najbolje.
ali sam pomodan i imućan ubilo se. eno u delti suši košta ko dve pljeske na kiosku.
pogledam mek on budjav, pogledam kfc ono masno i odvratno, pogledam duff, pljeskavice mi izlaze na uši. onda uzmem suši.

Kada neko juri trendove, onda je valjda pomodan. Npr. Ti volis da posecujes klubove (QueenofClubs) i onda samo jurcas od jednog do jednog mesta da bi te videli tamo i da bi ti to ispricala svima, a u stvari, tamo ti se i ne ide vec eto, da bi bila faca. To je pomodno.
Прочитала си ме. Свака част. :hvala:
Мислим о себи да сам празна, да немам ништа у животу осим да будем виђена. :lol:

Е овако... Ту се разликујемо ти и ја. У виђењу других људи. Ти људе посматраш доста површно. Сигурна си у себе (ваљда те набедиле оне старије чике са којима се дружиш) и склона си да пребрзо доносиш закључке. ;)
Једноставно, неко воли ту храну, неко воли специјалну кафу, неко воли да изађе у добар клуб. Не зато што је помодан, већ једноставно воли. Ужива у томе. У доброј храни, музици, услузи, удобној и квалитетној одећи и обући. И боли га баш за остале који немају паметнија посла него само да осуђују. :cool:

Kao sto svi vec znamo, ako smo gledali neki savremeni americki film ili neki sitkom, sushi je japansko jelo od sirove ribe. Meni je odvratno, jer sam vegeterijanka. Kod nas se odomacilo pre par godina, kada su pootvarani japanski, ili bolje reci dalekoistocni restorani. Preko noci je to postalo nezamenljivo jelo imucnih ljudi. Kada neko hoce da vas impresionira, pozove vas na sushi.
Sta mislite o tim pomodnim frajerima/ ribama? Koje su u ludoj trci za trendovima?

to u kakvom ce neko restoranu da ruca ne zavisi od trendova nego od dzepa, ponude i afiniteta.

Back