Fenomen Srpskog Turbo Folka !!! OMG ...

Sweet_Jane:
Hm, ja definitivno nisam nalozena...niti pljujem druge ljude...samo me nervira sto cak ni predamnom nece da budu ni upola tolerantni onoliko koliko sam ja prema njima. Ako nista nisam rekla mojoj druagrici koja me je vodila da joj pravim drustvo dok ona isprobava zlatne sljastece helanke vala nemora da mi govori da sam luda sto hocu da kupim ono sto volim....mada je ovo offtopic...ipak....
Ne znam zasto mislis da sam ja ogranicena i sta vec rece....jer nisam....zacudilo bi te sta sve volim...ali najvise slusam rok zato sto mi ta vrsta muzike najvise lezi.
Nipošto nisam mislio na tebe da si ograničena. To svojim postovima i dokazuješ. Mislio sam na sebe, jer sam ja pre bio ograničen. :D :D

Sta je bilo a ? Ja slusam TECHNO / TRANCE / PSYHO !!! Sta sad ? a? a ? Reci te nesto pankeri , metalci , rockeri , rege ljudi ( postujem rege muziku i njihovu gandzu - znaci njih neracunam ) ???? :lol: :-D :-D :lol: :lol:

Marko Nastic , Bozo Podunavac , Acim , Carl Cox , Tiga , Astral , Hell and others shiters of electronic music ! When moorning come all stages of EXIT Festiva are empty ! But not all , DANCE ARENA is allways foll of people ( junkes , people on exstazy , horse and other shits and many strent people and bla bla - ispravite moje greske , znate ja ucim engleski ...

Back