fenomen selfija

da li je selfi nastao kao rezultat otudjenosti ljudi?
nekad su se kacile fotke koje su drugi fotkali..sad je selfi sve popularniji a nastaje tako sto sami sebe fotkate..da li to znaci da nemate fotke koje su vas drugi fotkali ili vas je blam da trazite od nekog da vas fotka u ovoj ili onoj pozi a posle to bez blama okacite na net? :)

da li bi ikad trazili od nekog da vas fotka u wc-u ili bi kad bi to cak i probao rekli.."da li si ti normalan, gde me fotkas" :mrgreen: a opet..za selfi je to sasvim prirodna opste prihvacena lokacija :)

zasto je selfi postao toliko popularan?

i da li je selfi i kad fotkate sami sebe u ogledalu ili je selfi iskljucivo kad sami sebe fotkate direktnim okretanjem kamere ka sebi iz ruke?

:)

Ne znam.
Znam samo da žalim.
Duboko žalim.
Žalim za tim što ja nemam nijedan selfi.
Čim skontam kameru ispadnem k'o ukočena veverica. Preparirana mislim.
U suštini najlepše slike su mi one koje su slikane kad ja nisam videla da slikaju.
I obrađene u fotošopu. Ali avaj...
Ni fotošop ne znam da koristim.
U suštini žalim.

http://theoatmeal.com/comics/selfies

5.png

:sad2:

Poslednja izmena:
da li je selfi nastao kao rezultat otudjenosti ljudi?
nekad su se kacile fotke koje su drugi fotkali..sad je selfi sve popularniji a nastaje tako sto sami sebe fotkate..da li to znaci da nemate fotke koje su vas drugi fotkali ili vas je blam da trazite od nekog da vas fotka u ovoj ili onoj pozi a posle to bez blama okacite na net? :)

da li bi ikad trazili od nekog da vas fotka u wc-u ili bi kad bi to cak i probao rekli.."da li si ti normalan, gde me fotkas" :mrgreen: a opet..za selfi je to sasvim prirodna opste prihvacena lokacija :)

zasto je selfi postao toliko popularan?

i da li je selfi i kad fotkate sami sebe u ogledalu ili je selfi iskljucivo kad sami sebe fotkate direktnim okretanjem kamere ka sebi iz ruke?

:)
Obožavam selfije kad izbace sisu.

Back