gost 393525
Aktivan član
- Poruka
- 1.936
samo zamislite šta smo sve radili u ratu muslimanima hrvatima i šiptarima kad nam u miru brat brata ubija sekirom zbog obične međe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti stvarno nisi normalan čovek kada pišeš ovakve gluposti. SRPSKA KRV NEČISTA?
LATINI IMAJU ČISTIJU KRV? Ljudi koji su potekli od AZTEKA koji su živa srca jeli ljudima i kolektivno se istrebili ostavljajući tek mali deo sebe tu u narodu, a o tome kakve sve meksičke kartele imaju u Meksiku i da ne počinjem, narod koji je prepun ubica, mafije, silovanja itd.
Ču li ti ikad za LOS ZETAS? Ajde da mi učiniš uslugu i da odeš na google i da ukucaš ''LOS ZETAS KILLINGS'' i idi lepo druže na slike pa pričaj posle kako su SRBI LJUDI NEČISTE KRVI, pa da te stavim na block k'o čoveka, a ne k'o gnjidu, pa da završim tu priču sa tobom i tvojim liberalnim budalaštinama.
Srbi su, sticajem okolnosti, veoma cesti se zenili i udavali izmedju sebe u zadnjih desetak vekova.
O necistoj krvi su pisali i knjizevnici...
I u Svajcarskoj je pre 2-3 decenije otpocela necista krv pa su masovno primili strane radnike, ne zato sto su im trebali, vec da ociste krv.
samo zamislite šta smo sve radili u ratu muslimanima hrvatima i šiptarima kad nam u miru brat brata ubija sekirom zbog obične međe
Da li neko može da mi objasni zašto se toliko često dešavaju ubistva u Srbiji tipa, ubio brata, ubio majku, ubio oca, ubio babu i naravno sebe. Mali gradovi i pogotovo sela su notorni po ovom fenomenu.
U Bariču se dogodilo još jedno porodično ubistvo, ima li kraja ovome...
Zašto ubica cilja da uništi celu familiju? Kako mu mogu biti svi krivi?
Bolestan narod, necista krv.
Treba vise mesanja sa drugim narodima i rasama.
Posebno sa Latinima jer te kombinacije su genetski najbolje, a najmanje sa Germanima jer su uglanvom neuspesne.
nema vecih neprijatelja od najblizih
cini mi se da manje boli ovaj nepoznatMože da bude tako, ali nije pravilo, jer pravila nema.
U pitanju je osećaj u čoveku, nije isto ako te čak i banalno povredi neko tebi blizak ili neki pojedinac nepoznati npr u restoranu ili na parkingu..
cini mi se da manje boli ovaj nepoznat
Svako ima svoje mišljenje. A sve se radi na tome da se uništi porodica. Zato i tako živimo.
Svako ima svoje mišljenje. A sve se radi na tome da se uništi porodica. Zato i tako živimo.
A ko je unistava nego oni koji je cine.
Ljudi treba da budu na visem nivou svesti i ljubavi da bi mogli da zive normalno u miru.
Da li neko može da mi objasni zašto se toliko često dešavaju ubistva u Srbiji tipa,
ubio brata,
ubio majku,
ubio oca,
ubio babu
i naravno sebe.
...
Izvini, kada je to bilo, msm koji period čovečanstva je bio takav, kada su ljudi bili na višem nivou svesti, normalno u miru?
- - - - - - - - - -
meni bzvz o nekim utopijama da pričamo..