Fenomen porodičnih ubistava u Srbiji

• Začetnik teme Začetnik teme Donny
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ti stvarno nisi normalan čovek kada pišeš ovakve gluposti. SRPSKA KRV NEČISTA?

LATINI IMAJU ČISTIJU KRV? Ljudi koji su potekli od AZTEKA koji su živa srca jeli ljudima i kolektivno se istrebili ostavljajući tek mali deo sebe tu u narodu, a o tome kakve sve meksičke kartele imaju u Meksiku i da ne počinjem, narod koji je prepun ubica, mafije, silovanja itd.

Ču li ti ikad za LOS ZETAS? Ajde da mi učiniš uslugu i da odeš na google i da ukucaš ''LOS ZETAS KILLINGS'' i idi lepo druže na slike pa pričaj posle kako su SRBI LJUDI NEČISTE KRVI, pa da te stavim na block k'o čoveka, a ne k'o gnjidu, pa da završim tu priču sa tobom i tvojim liberalnim budalaštinama.

Nisam znao da su Latini potekli od Azteca.

Izvinjavam se.

Sada sam saznao nesto novo....

Srbi su, sticajem okolnosti, veoma cesti se zenili i udavali izmedju sebe u zadnjih desetak vekova.

O necistoj krvi su pisali i knjizevnici...

I u Svajcarskoj je pre 2-3 decenije otpocela necista krv pa su masovno primili strane radnike, ne zato sto su im trebali, vec da ociste krv.

:zcepanje:

Ne lupaj molim te, ko se bre udavao i zenio izmedju sebe? Kod nas se do 14 stepena racuna srodstvo.

I u Svajcarskoj se nije zagadila krv pre dve tri decenije nego su se oni vekovima unazad vencavali u krugu familije. Kod njih ti je brat od rodjenog strica rodjak, a brat od strica, koji nije rodjeni brat tvog oca, ti nije nista- to je rodjak tvog oca, a ne tvoj. U Svajcarskoj je pola ljudi nagluvo, a 8 od 10 nosi naocari.
A sa radnicima koji su dosli sa strane se Svajcarci ne mesaju.

Poslednja izmena od moderatora:
samo zamislite šta smo sve radili u ratu muslimanima hrvatima i šiptarima kad nam u miru brat brata ubija sekirom zbog obične međe

A sta su nama radili?

zlocini-nad-Srbima121.jpg

Nije to nikad zbog obicne medje, ima tu mnogo ozbiljnijih razloga. Uporedjivati to sa ratovima je samo dokaz nedostatka inteligencije i nepoznavanja istorije, psihologije i prava.

Da li neko može da mi objasni zašto se toliko često dešavaju ubistva u Srbiji tipa, ubio brata, ubio majku, ubio oca, ubio babu i naravno sebe. Mali gradovi i pogotovo sela su notorni po ovom fenomenu.

U Bariču se dogodilo još jedno porodično ubistvo, ima li kraja ovome...

Zašto ubica cilja da uništi celu familiju? Kako mu mogu biti svi krivi?

msm da se ubistva često dešavaju i van Srbije, a ako se fokusiramo na Srbiju dešavala su se uvek, samo to nije imalo toliko medijskog prostora, te nisi mogao znati npr dok gledaš tv ili slušaš radio, da je ubijena baba iz Čortanovaca koju je silovao maloletni unuk..recimo..
Kod nas su specifičnija ta ubistva unutar familije i porodice (nasledstvo, ljubomora supružnika i sl), za razliku od tako voljene Amerike gde je redovna pojava masovnih ubistava, tipova koji npr ulete u školu ili tržni centar i ispale šaržere na nepoznate ljude..
Takođe, nemaština nije jedini i najbitniji faktor, kako se to površno zaključuje dok Pera ćaska sa Žikom u kafani pričajući o najnovijim vestima, ili njihove žene se krste levom i desnom i zahvaljuju bogu što npr eto samo dobiju koju ćošku, ali nikada ih suprug do sad nije ubio z:mrgreen:
Tu se sad širi tema, ali ne bih se vezala za specifične slučajeve, jer svaki ima specifičnu bazu, bar nekoliko elementarnih se poklapaju u većini ubistava te vrste.

- - - - - - - - - -

Bolestan narod, necista krv.

Treba vise mesanja sa drugim narodima i rasama.

Posebno sa Latinima jer te kombinacije su genetski najbolje, a najmanje sa Germanima jer su uglanvom neuspesne.

ahhahaha kako ovo ranije nisam videla, da mi objasniš dok si aktivan..nema te ovih dana..
sećam se na nekoj temi si palamudio kako su jevreji superiorni u odnosu na ostale narode, jer su se bračne zajednice sklapale među srodnicima i to bližim.
Sad mi nije jsno, evo sve da si u pravu za ovu nebulozu da je srpska krv nečista zato što se ne mešaju sa latinima, kako je onda jevrejska superiorna zato što si tvrdio da se nisu mešali..
Sad se smejem sama sebi, gde raspravljam sa čovekom koji možda ima prve znake senilnosti, a sve i da nisi senilan, te tvoje tvrdnje su toliko bolesne, da se nadam da nisu i tvoja uvrenja, već nas ovde zahebavaš.

cini mi se da manje boli ovaj nepoznat

o tome sam i verglala..kada si napisao da nema većih neprijatelja od najbližih, gde se nisam vezala za reč neprijatelj, već za tvoj doživljaj toga..
svakako da će se se čovek osećati ranjiviji i povređeniji ako ima problem sa sebi bliskom osobom, nego sa neznancem.
Samo msm da nije pravilo, da ne prolaze svi kroz to.

Da li neko može da mi objasni zašto se toliko često dešavaju ubistva u Srbiji tipa,
ubio brata,
ubio majku,
ubio oca,
ubio babu
i naravno sebe.
...

Лом традиционалних вредности је основни узрок.
Када се успостава нових вредности надовеже на одсуство самоконтроле
долази до катастрофе !

Даћу примере :

Пећинко има девојку.
Заебе се и поведе је у кафић.
Она се тамо заебе и погледа другог пећинка.
Пећинко број један потеже нож и закоље скво.

Пример 2:

Пећинко има брата, али верује да сво наследство треба да иде њему.
Брат страда ...

Пример 3:

Пећинко има сестру, али верује да она само њему припада,
јао удварачима ...

Пример 4:

Пећинко има децу,
али очекује третман као да је он највеће и најмилије дете ...

Што се пећинарки тиче
оне се рађе опредељују за неприметније и тешко доказиве системе злостављања
мада су подједнако ментално ускраћене !

Poslednja izmena:
Izvini, kada je to bilo, msm koji period čovečanstva je bio takav, kada su ljudi bili na višem nivou svesti, normalno u miru?z:mrgreen:

- - - - - - - - - -

meni bzvz o nekim utopijama da pričamo..

Nivo svesti nema veze sa vremenom u kojem zivimo, to je stvar rada na spostvenoj duhovnosti.
Uvek se to moze postici i uvek je bilo duhovnih ljudi koji zive u miru i ljubavi sa okolinom.
Kada? Na primer sada.

Back