hakim bej
Elita
- Poruka
- 16.476
Srećan je samo onaj ko je svestan svoje sreće. Za "biti srećan" je, dakle, potrebna svest. Zato sam napisao.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nepostojanje nečega se ne dokazuje nego postojanje,dakle na onome ko tvrdi da nešto postoji je teret dokazivanja
ne lupaj
ovo je jedino tačno
nismo,ovde smo da crknemo
izbor ne postoji,to je još jedna u nizu iluzija,pored pravičnosti,pravde,morala,ljubavi i ostalih izmišljotina
Pa sta onda palamudis;
neKao i svi, jednom ćeš morati i ti da prerasteš stadijum negacije, valjda ?
pa ništa,samo kaem da je netačno to što si rekla,da smo ovde da biramo..put neki il tako neka glupost zaboravio sam,nego smo ovde da crknemo,to je činjenica,te sam te samo ispravio,nema ljutiš :*A da ćemo crći - crći ćemo, pa šta?
el viš koko si pokvaren a predstavljaš se kao neki prosvećeni dobricaIčigo traži moć šinigamija za rat protiv Ajzenovih arankara, ali Saske Ajzen prelazi u hekomundo. Hogjoku ostaje kod Rukye. Saske gubi od Ičiga.
Ne treba nasilje uraditi "u naletu besa" nego racionalno, bistrog uma odbraniti se od napada.
el viš koko si pokvaren a predstavljaš se kao neki prosvećeni dobrica![]()
To je korist. Korist je svakoj drzavi iznad pravde.
Jedna od stvari koje naš svet teško shvata i još teže prihvata je da na Zapadu postoji nulta tolerancija prema nasilju.
Pokazivanje sile nad nekim jednostavno nije na ceni i izaziva gnušanje i odbacivanje.
Nije to kao na Balkanu, recimo, tuku ti dete u školi, a učitelj kaže "Pa šta, deca su to, tuku se, i vi ste se tukli kad ste bili u tim godinama."
Ili, muž tuče ženu a komšiluk se naslađuje: "Ako, zaslužila je. Kurveština. Sama ga je i birala."
Ili, makljaža na stadionu, a komentari su: "Mladi su, vole da se dokazuju."
Ili, nekog homosa prebiju na ulici nepoznati mladići a prolaznici odobravaju: "Sve njih treba tako."
Ili, stigne izveštaj o ratnim krvoprolićima na svega stotinak kilometara od Beograda, a ljudi sležu ramenima, "Pa rat je to, mora da se gine."
Na Zapadu je drugačije, ljudi su naučeni da se protive svakom nasilju, bilo da je nad njima ili nad drugima.
/COPY/