Fenomen Ceca

A Narocito osobe kao ti frustrirane "kulturne i obarzovane zene" poptu istih na pinku koje se isto tako uzdizu kulturno i idu u biblioteke na dorucak i rucak...
mani me se foliranja
tebi ako smeta sta ja pisem slobodno ne moras da citas niko te ne tera a to sto ja imam Samanthu u avatar bolje nego ovo sto ti imas! Uostalom sve je stvar izbora i ja se ne foliram a za Farmu znam jer je tesko zaobici bilo kakav info vezano za to jer se i u firzideru reklamira farma kad ga otvorim!
I molim te mani me se tvojih fora ...kladim se da si ti jedna ot tih drolja i qrava i Cecin fan!
Šta god ja bila, ne umem da se iskažem u svoj svojoj kulturi, neprimitivnosti i neprostoti - poput tebe, pogotovo pre nego što si editovala post.
Kako nisam dorasla tvojim intelektualnim i verbalno i mentalno prostačkim sposobnostima, pozdraviću te :cao:

Poslednja izmena:
Stvar je u sledecem- naravno da svako moze da izabere sta hoce u modernom drustvu, ali mejnstrim i javni diskurs se formiraju i namecu. To sto je Ceca najslusanija kod nas je ukus, ali to sto je Ceca mejnstrim u kulturi, e to nije stvar izbora, jer takve stvari nikada nisu stvar izbora pojedinca. Mozda su vecina ljudi koji zivi u Becu najvece moguce seljacine sa seljackim ukusom, ali je u Becu mejnstrim opera, a u BG-u su mejnstrim splavovi. Mejnstrim i javni diskurs nemaju veze sa demokratskim principima, pa ko ima vise pobedjuje. Sad, to sto je kod nas sve to spojeno i izmesano je zbog toga sto smo jako malogradjansko drustvo, i kod nas svako moze da utice na mejnstrim, samo sakupi sto vise obozavaoca.

Teško da je bilo gdje opera mejnstrim pa i u Beču. Možda kod ljudi koji generacijama potiču iz bogataških i porodica visoke srednje klase. Kod ostalih sigurno ne. I ne mislim da je Ceca mejnstrim u Srbiji.

Te saradnje i nema pod opravdanjem da nema dovoljno novca u drzavnom budzetu. A opravdanje je jos i validno jer smo zaista u deficitu...a to sto pojedini politicari ,ako ne isvi imaju suficit u svom dzepu to nije bitno. Tacno je i to da mnogi roditelji ne zele ali pre bih se fokusirala na tezu da ljudi danas NEMAJU novca da jedu,da obuku i iskoluju dete, a kamoli da misle na operu, pozoriste i ostale manifestacije i kulturne dogadjaje koje kostaju! Lepo razmisljas, ali takav nacin razmisljanja vazi za razvijene zemlje koje imaju mogucnosti da isfnansiraju takve projekte, a ne za bednu Srbju gde vise od pola miliona ako ne i vise gladuje, gde je sve veci procenat nezaposlenih, gde je kultura namenski unistena....to bas i nije do roditelja.

Ja to vidim malo drugačije. Jeste nema se para. Ali ima se da djetence ljubi ga majka ima mobilni od 200-300 evra,patike od 150,da se svaki vikend izlazi u klib i da ne nabrajam. Ali nema da se da 200-300 dinara da se ode u pozorište. E to je krivica roditelja.

Šta ti se nije dopalo, Samantha Jones? Činjenica da sam se narugala zgražavanju nad današnjom glupom i droljastom omladinom (i epitetima kojima je omladina počašćena) koja gleda Farmu, pri čemu su zgražavaoci vrlo upućeni ko je ušao na tu istu Farmu?

E da znaš i meni je tu upalo u oči. Kao zgražavaju se nad Pinkom,farmom,narodnjacima a znaju i koja emisija se kad emituje i ko je vodi i tekstove pjesama ma sve :D

Ja to vidim malo drugačije. Jeste nema se para. Ali ima se da djetence ljubi ga majka ima mobilni od 200-300 evra,patike od 150,da se svaki vikend izlazi u klib i da ne nabrajam. Ali nema da se da 200-300 dinara da se ode u pozorište. E to je krivica roditelja.

...samo u slucaju da roditelji shvataju da nacin na koji nesto rade a ne da li to rade ili ne navodi decu da to prihvate ili odbace.

Hello!!! Broj takvih skorojevica i novobogatasa koje ti navodis je manjna naspram naroda u Srbiji koji nema 200 dinara detetu da kupi hleba, a kamoli da ga odvede u pozoriste cija je cena veca od navedene. O cemu ti pricas? Ti koji imaju markiranu i brendiranu odecu, koji nose patike od 200 evra, telefone od 500 su pripadnici vladajucih i nevladajucih stranaka, koji posusnjare i snjuvare. To sto vidis na njima je prljav novac otet od SRPSKOG naroda preko poreza i drugih legalnih pljacki! A poznato je da su skorojevici ljudi bez manira, stila i ukusa, pokusavaju da budu nesto sto nisu i sto ne mogu nikada biti. Ranije se islo u pozorista glumile besne gliste, danas voze besna kola (koja ne znaju ni da koriste), oblace se kao Ceca, Brena i ostale pevaljke....tako da, gledano sa te strane za snobove i nafatirane seljacine pozoriste ne igra nikakvu ulogu. Pa cu se sloziti sa tobom, ali samo u domenu da su roditelji koji imaju novac ,krivi za ponasanje svoje dece.

Hello!!! Broj takvih skorojevica i novobogatasa koje ti navodis je manjna naspram naroda u Srbiji koji nema 200 dinara detetu da kupi hleba, a kamoli da ga odvede u pozoriste cija je cena veca od navedene. O cemu ti pricas? Ti koji imaju markiranu i brendiranu odecu, koji nose patike od 200 evra, telefone od 500 su pripadnici vladajucih i nevladajucih stranaka, koji posusnjare i snjuvare. To sto vidis na njima je prljav novac otet od SRPSKOG naroda preko poreza i drugih legalnih pljacki! A poznato je da su skorojevici ljudi bez manira, stila i ukusa, pokusavaju da budu nesto sto nisu i sto ne mogu nikada biti. Ranije se islo u pozorista glumile besne gliste, danas voze besna kola (koja ne znaju ni da koriste), oblace se kao Ceca, Brena i ostale pevaljke....tako da, gledano sa te strane za snobove i nafatirane seljacine pozoriste ne igra nikakvu ulogu. Pa cu se sloziti sa tobom, ali samo u domenu da su roditelji koji imaju novac ,krivi za ponasanje svoje dece.

Ja sam u gradu svaki dan. Još ni kod jednog djeteta ( posebno onog iz srednje škole ) nisam vidio loš mobilni. Kafići su puni. Na nogama nike i slično. Žalosno je to ali mnogi roditelji godinama nisu kupili ništa sebi ali djeca su opremljena od glave do pete. Ko ne vjeruje nek prošeta po gradu,ode u neki klub ili pred školu u vrijeme velikog odmora. Neće biti da su to sve djeca onih 4-5% "bezobrazno" bogatih. Karte za pozorište su mnogo jeftinije kada se ide grupno preko škole.

Ja sam u gradu svaki dan. Još ni kod jednog djeteta ( posebno onog iz srednje škole ) nisam vidio loš mobilni. Kafići su puni. Na nogama nike i slično. Žalosno je to ali mnogi roditelji godinama nisu kupili ništa sebi ali djeca su opremljena od glave do pete. Ko ne vjeruje nek prošeta po gradu,ode u neki klub ili pred školu u vrijeme velikog odmora. Neće biti da su to sve djeca onih 4-5% "bezobrazno" bogatih. Karte za pozorište su mnogo jeftinije kada se ide grupno preko škole.

Nike u outletu imaš i za 30e.
Touchscreen telefone bez problema za iste pare.
I to su stavke za koje se jednom godišnje izdvoji novac, za telefon moguće i ređe.

Ako za svoje dete nemaš jednom godišnje 60e, onda ga daj na usvajanje, jer si nesposoban za život. Potpuno.

to su sve tikovi koje roditelji vuku jos od onih veselih devedesetih kad su, dobar deo njih, o najkama mogli samo da sanjaju... ti se kompleksi lece na deci, na stetu te iste dece, nazalost

to su sve tikovi koje roditelji vuku jos od onih veselih devedesetih kad su, dobar deo njih, o najkama mogli samo da sanjaju... ti se kompleksi lece na deci, na stetu te iste dece, nazalost
misliš da se u vreme one najveće inflacije nisu deci kupovale najke? grešiš...za sve se nije imalo al se nekako uvek nalazilo za najke, firmiranu garderobu...da deca ne pate

200 dinara je hleba?

bas me kopka
sto je srbi toliko vole
zena je nepismena,vulgarna,kriminalac i folirant,ali otkad se pojavila bila je obozavana
ima specifican glas,ok
posle operacija nije ni losa u licu (mada telo uzas) al zar je to bitno,ona je pevaljka,ne model
ma zanima me ceo taj fenomen,sta vi mislite
sto mrze karleusu a vole cecu,iako su iste :neutral:

Mala ispravka, naime, mislim da posle operacija izgleda grozno, dok nije uradila sve što je uradila, meni je bila baš lepa mada njenu muziku nikad nisam slušala. Telo joj je bilo u skladu sa grudima, usta normalne veličine a i zubi, a sada, uh, muka mi je da je gledam, hvala bogu ni ne gledam je no svaki čas iskoči iz usisivača.
Elem, pitam jednu moju komšinicu davnih devedesetih šta joj se to sviđa na Ceci i kod Cece sem pesama naravno, ako su pesme u pitanju. Kaže cura (tada je bila nekih 16.g.) volim je jer je upecala TAKVOG MUŠKARCA, moćna je neviđeno. Sad kad videh ovu temu ponovo mi došla komšinica napamet pa je ponovo upitah da li i dalje voli Ceculjku i zašto, kaže: naravno da je volim, još i više no pre, majka srpska, jedina žena na koju se treba ugledati, objašnjenje nije umela da mi da, sem da je žena ZAKON:worth::worth::worth:

- - - - - - - - - -

kako bre iste? pa karleuša je majmun

Meni su obe ko majnuni, jedan crni majmun, drugi beo:zcepanje:

Back