FENIKS

Silinom oluje, tuga je stigla,
uzdrmala svaki damar mog tela...
Ali ja sam se vrlo brzo podigla,
na noge stala, vrela čela
iako sam u trenu pasti htela.

Snagom orkana što sve ruši
bol mi prostruji celim bićem...
A onda sama rekoh svojoj duši:
Sutra će novo jutro da sviće
i znam da bolji dan od ovog biće.

Kao feniks kad se digne iz pepela
na noge sam se iz petnih žila digla...
Rekla sam sama sebi: A šta si htela?
Sve što si želela to si postigla!
I evo, ponovo sam do osmeha stigla! :D

19894dab82aded32116c9ef.jpg

Noćas
posjetio me Anđeo mili
pričali smo, smijali se
podučavao me nečemu
toliko smo sretni u jednoti mi bili.
Kad otvorila sam oči
osjetila sam miris beskrajne sreće
Onog trena postala sam svijesna svega.
On sakrio se od očiju mojih.
Ali trag svjetlosti što ostavio je
u duši mojoj
nestati nikada neće.

Skinuto sa neta

*Gagili, meni tvoji stihovi deluju u istom terenutku i moćno i lepo kao ovaj vodopad,mame me pod svoje kapi a strah me da ih ne povredim svojom rukom

12330893396a16d66.gif

RiadaT.;bt42996:
Bravo Gagili...bravo za feniksa,bravo za osmijeh do kojeg si stigla...
Riada, draga moja...feniks cuci u svima nama...a osmeh? Postoji onaj stari dobri spomenar koji ne mogu da zaboravim nikad, iz skolskih dana:,,Smej se i kad bi plakati htela, osmehom sakri sto ti dusa skriva, jer tako se mora pred ovim svetom koji u tudjim suzama uziva..."Naravno da ne mislim tako o ljudima svim, ali uvek ih ima oko nas, zar ne?...:ok::heart::zag:

SibirskiTigar;bt42998:
Noćas
posjetio me Anđeo mili
pričali smo, smijali se
podučavao me nečemu
toliko smo sretni u jednoti mi bili.
Kad otvorila sam oči
osjetila sam miris beskrajne sreće
Onog trena postala sam svijesna svega.
On sakrio se od očiju mojih.
Ali trag svjetlosti što ostavio je
u duši mojoj
nestati nikada neće.

Skinuto sa neta

*Gagili, meni tvoji stihovi deluju u istom terenutku i moćno i lepo kao ovaj vodopad,mame me pod svoje kapi a strah me da ih ne povredim svojom rukom

12330893396a16d66.gif
Dragi prijatelju...hvala ti na tom misljenju...Jak je vodopad, nista ga ne moze povrediti toliko da nestane...:ok::hvala:

Jeste,Gagili...ima ih oko nas,nažalost...a to sto se tice osmijeha,to je moj recept za život...da mi nije osmijeha,ja ne znam kako bih kroz život...i onda kad me stigne tuga neka...il briga...nespokoj...il neki nemir moj...ja stavim osmijeh na lice i idem dalje...kroz zivota ulice...i znam da me neki ponekad smatraju neozbiljnom...a i ne slute kako je ponekad biti tesko "navodno"sretnom......hehe...htjela sam ostaviti samo mali komentar..a ono ispade...vidis vec i sama koliko sam sam se raspricala...hajd cao...

Gagili jesam li ti rekla koliko si divna...koliko lepote,snage i neznosti ima u tvojim recima? Jesam? Ponovicu sada...i necu prestajati da ti to govorim...

5+

:heart::heart::heart:

Jesi, draga moja i hvala ti na lepim recima...koje ti uzvracam...:cmok2:

Poslednja izmena od moderatora:
RiadaT.;bt43004:
Jeste,Gagili...ima ih oko nas,nažalost...a to sto se tice osmijeha,to je moj recept za život...da mi nije osmijeha,ja ne znam kako bih kroz život...i onda kad me stigne tuga neka...il briga...nespokoj...il neki nemir moj...ja stavim osmijeh na lice i idem dalje...kroz zivota ulice...i znam da me neki ponekad smatraju neozbiljnom...a i ne slute kako je ponekad biti tesko "navodno"sretnom......hehe...htjela sam ostaviti samo mali komentar..a ono ispade...vidis vec i sama koliko sam sam se raspricala...hajd cao...
:bye:

Back