Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Katcha probaj nesto drugo da promenis, posteljinu, slike na zidu, tu nesto zraci negativno, a nisu podzemne vode,
ili udeli taj krevet ovom che milanu. dobro je za karmu
Feng Shui je glupost kojom se uglavnom glupaci bave... Čuo sam da se time bavi onaj Popović što je grunuo Severinu, jasno ti je koji je bolid čovek, da ne govorim o tome što je uopšte je*ao, ali gde ćeš joj dete napraviti živ bio.
Feng Shui stvarno može mnogo da poboljša kvalitet života.
Bitnije od toga (ali u sadejstvu)
su podzemne vode, koje mogu biti
bukvalno ubitačne, jer višegodišnje boravljenje
(omiljena fotelja, krevet..) lako može da izazove
pojavu kancera.
Rešenje:
Nadjite dobrog rašljara da nadje te čvorove.
U BG možete da nadjete i rašlje i knjigu
sa dijagramima,
I, normalno, visak koji će sve pokazati
ako znate da ga koristite.
Imam sve te knjige, ali ih sugurno
možete nači i na mreži.
Imam rođaku, nigdje ne ide bez viska...ima tako neke sposobnosti, navodno i sama osjeti te podzemne vode, uvijek kad dođe sjedi samo na jednom mjestu jer kaže da je tu najsigurnije.
Jednom je tako prešla cijelu našu kuću i nakon detaljne analize ispalo da je sve prožeto podzemnim vodama....uglavnom, bilo bi jednostavnije pomjeriti cijelu kuću na neko drugo mjesto nego mijenjati raspored namještaja.
Feng Shui je glupost kojom se uglavnom glupaci bave... Čuo sam da se time bavi onaj Popović što je grunuo Severinu, jasno ti je koji je bolid čovek, da ne govorim o tome što je uopšte je*ao, ali gde ćeš joj dete napraviti živ bio.
Citam nesto o Feng shuiu, tvrdi se da za bolji ljubavni zivot krevet ne treba da stoji uzduzno uza zid, da je ka severozapadu, da ne bi trebao da sadrzi metalne delove, posteljina da nema crteze geometrijskih oblika, i bolje da bude pink ili crvene boje strasti, kao i krevet i okolina, okolo bez tehnickih uredjaja- tv, komp, na zidu iznad glave nista da ne bude, a u sobi slike parova, ne usamljenih ljudi, itd.
Premestite krevet dalje od zida, jer time omogućavate lakši ulaz vašem partneru.
Zanima me da demistifikujemo taj feng shui, i utvrdimo da li je vas ljubavni zivot bogat ili siromasan u zavisnosti najvise od polozaja kreveta..., pa na dalje..
dakle jel vam krevet stoji uzduzno uza zid ili ne, upadaju li ljudi stoga cesto ili retko u njega..
licno mislim da tu ima nesto, kad se prisetim svoje istorije kreveta
Citam nesto o Feng shuiu, tvrdi se da za bolji ljubavni zivot krevet ne treba da stoji uzduzno uza zid, da je ka severozapadu, da ne bi trebao da sadrzi metalne delove, posteljina da nema crteze geometrijskih oblika, i bolje da bude pink ili crvene boje strasti, kao i krevet i okolina, okolo bez tehnickih uredjaja- tv, komp, na zidu iznad glave nista da ne bude, a u sobi slike parova, ne usamljenih ljudi, itd.
Premestite krevet dalje od zida, jer time omogućavate lakši ulaz vašem partneru.
Zanima me da demistifikujemo taj feng shui, i utvrdimo da li je vas ljubavni zivot bogat ili siromasan u zavisnosti najvise od polozaja kreveta..., pa na dalje..
dakle jel vam krevet stoji uzduzno uza zid ili ne, upadaju li ljudi stoga cesto ili retko u njega..
licno mislim da tu ima nesto, kad se prisetim svoje istorije kreveta