Feng Shui i krevet

Dremač

Ističe se
Banovan
Poruka
2.667
Citam nesto o Feng shuiu, tvrdi se da za bolji ljubavni zivot krevet ne treba da stoji uzduzno uza zid, da je ka severozapadu, da ne bi trebao da sadrzi metalne delove, posteljina da nema crteze geometrijskih oblika, i bolje da bude pink ili crvene boje strasti, kao i krevet i okolina, okolo bez tehnickih uredjaja- tv, komp, na zidu iznad glave nista da ne bude, a u sobi slike parova, ne usamljenih ljudi, itd.

Premestite krevet dalje od zida, jer time omogućavate lakši ulaz vašem partneru.

Zanima me da demistifikujemo taj feng shui, i utvrdimo da li je vas ljubavni zivot bogat ili siromasan u zavisnosti najvise od polozaja kreveta..., pa na dalje..
dakle jel vam krevet stoji uzduzno uza zid ili ne, upadaju li ljudi stoga cesto ili retko u njega..

licno mislim da tu ima nesto, kad se prisetim svoje istorije kreveta :confused:

Ma ne , to je zbog podzemnih voda . Nakuplilo se toga jos za vreme drugog svetskog rata i to pravi problem .
Jesi probao sa rasljama da nadjes vodu , mora da je to .
Mada sad kada si spomenuo , ja msm da treba sve u trougao da poredjas oko kreveta , tako kazu mudri ljudi uceni .
Sad ti vidi o cemu je tacno rec pa odluci .

ne pricamo o ovde o vodama i rasljama. ne budite botovi, vec odgovorite pa da shodno tome utvrdimo procenat uspesnosti u ljubavnom i sexualnom zivotu kreveta .
ukoliko se dokazu potom tacnim te tvrdnje, moracu da promenim polozaj kreveta i ostale feng stvari.

ovo ce biti poslednji pokusaj da sacuvam temu od trolovanja, (mozda je greska sto je ovo na ljisu postavjeno a ne negde gde su razumniji ljudi.)
temu sam otvorio Ja, zato ja odredjujem pravila sta smete da pisete, a to cu sad da pojasnim. (ukoliko se ne uozbiljite bicete banovani,
kako pitate se kad ja nism mod - znam ja kako.. uz.feng shi magiju i moderatorske kumovske veze),

znaci potrebno je da odgovorite ovako:
krevet mi je uza zid i zadovoljan sam seksualnim zivotom u njemu
krevet mi je uza zid i nisam zadovoljan seksualnim zivotom u njemu
krevet mi je odvojen od zida i zadovoljan seks zivotom u njemu,
krevet mi je odvojen od zida i nisam zadovoljan seks zivotom u njemu,
krevet mi je tu i tu... ali se seksam samo izvan njega.

trebao sam da postavim anketu, al jbg.sad.

Opet počinje zezanje na ozbiljnu temu.

Feng Shui stvarno može mnogo da poboljša kvalitet života.

Bitnije od toga (ali u sadejstvu)
su podzemne vode, koje mogu biti
bukvalno ubitačne, jer višegodišnje boravljenje
(omiljena fotelja, krevet..) lako može da izazove
pojavu kancera.

Rešenje:
Nadjite dobrog rašljara da nadje te čvorove.

U BG možete da nadjete i rašlje i knjigu
sa dijagramima,
I, normalno, visak koji će sve pokazati
ako znate da ga koristite.

Imam sve te knjige, ali ih sugurno
možete nači i na mreži.

Opet počinje zezanje na ozbiljnu temu.

Feng Shui stvarno može mnogo da poboljša kvalitet života.

Bitnije od toga (ali u sadejstvu)
su podzemne vode, koje mogu biti
bukvalno ubitačne, jer višegodišnje boravljenje
(omiljena fotelja, krevet..) lako može da izazove
pojavu kancera.

Rešenje:
Nadjite dobrog rašljara da nadje te čvorove.

U BG možete da nadjete i rašlje i knjigu
sa dijagramima,
I, normalno, visak koji će sve pokazati
ako znate da ga koristite.

Imam sve te knjige, ali ih sugurno
možete nači i na mreži.

Lepo sam otvorio temu a niko nije aktivan , dakle podzemne vode .

Citam nesto o Feng shuiu, tvrdi se da za bolji ljubavni zivot krevet ne treba da stoji uzduzno uza zid, da je ka severozapadu, da ne bi trebao da sadrzi metalne delove, posteljina da nema crteze geometrijskih oblika, i bolje da bude pink ili crvene boje strasti, kao i krevet i okolina, okolo bez tehnickih uredjaja- tv, komp, na zidu iznad glave nista da ne bude, a u sobi slike parova, ne usamljenih ljudi, itd.

Premestite krevet dalje od zida, jer time omogućavate lakši ulaz vašem partneru.

Zanima me da demistifikujemo taj feng shui, i utvrdimo da li je vas ljubavni zivot bogat ili siromasan u zavisnosti najvise od polozaja kreveta..., pa na dalje..
dakle jel vam krevet stoji uzduzno uza zid ili ne, upadaju li ljudi stoga cesto ili retko u njega..

Kod mene ne pomaze pomeranje kreveta:(

ovo ce biti poslednji pokusaj da sacuvam temu od trolovanja, (mozda je greska sto je ovo na ljisu postavjeno a ne negde gde su razumniji ljudi.)
temu sam otvorio Ja, zato ja odredjujem pravila sta smete da pisete, a to cu sad da pojasnim. (ukoliko se ne uozbiljite bicete banovani,
kako pitate se kad ja nism mod - znam ja kako.. uz.feng shi magiju i moderatorske kumovske veze),

znaci potrebno je da odgovorite ovako:
krevet mi je uza zid i zadovoljan sam seksualnim zivotom u njemu
krevet mi je uza zid i nisam zadovoljan seksualnim zivotom u njemu
krevet mi je odvojen od zida i zadovoljan seks zivotom u njemu,
krevet mi je odvojen od zida i nisam zadovoljan seks zivotom u njemu,
krevet mi je tu i tu... ali se seksam samo izvan njega.

trebao sam da postavim anketu, al jbg.sad.

jao bre kakav si to :sad2:
imamo i mi keca u rukavu :per: tabovske veze :zper:
ne pitaj kako, al samo da viknem :uja: taabeee..ima da budes tabovan :flert:

a sad da tiodgovorim na temu - imam krevet i zadovoljna sam njim, al za dobar seks krevet uopste nije na listi prioriteta..a istim smo vrlo zadovoljni
e sad, ako hoces dda pitas kako - mora da otvoris novu temu :flert:
a ti kako hoces
feng i podzemne vode mnogo su bitnije za dobar san

jao bre kakav si to :sad2:
imamo i mi keca u rukavu :per: tabovske veze :zper:
ne pitaj kako, al samo da viknem :uja: taabeee..ima da budes tabovan :flert:

a sad da tiodgovorim na temu - imam krevet i zadovoljna sam njim, al za dobar seks krevet uopste nije na listi prioriteta..a istim smo vrlo zadovoljni
e sad, ako hoces dda pitas kako - mora da otvoris novu temu :flert:
a ti kako hoces
feng i podzemne vode mnogo su bitnije za dobar san

opaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa opaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa leleeeeeeeeeeee sad sam ovo videla sa tabom :lol:

qq
jesi ti milan popović?
najbolje se tuccaju oni bez kreveta

- - - - - - - - - -

Kada je dobar sex ko te pita na koju je stranu okrenut krevet..moze i naglavacke..

a kad je loš
tačno krivimo GPS kreveta...
:)

- - - - - - - - - -

kolko ja vide dive ti imas neki viseci krevet

ne znam kako u njemu to izvodis al mogu da probam da zamislim :lol:

opa dajv da mi daš taj sling u zajam?

- - - - - - - - - -

Kod mene ne pomaze pomeranje kreveta:(

ma ne pomaže ni rotiranje gosta u krevetu :(

ono malo što povremeno upražnjavam gore navedenu aktivnost (seks), kad je upražnjavam nikakvi feng šujevi mi ne padaju na pamet...klasična brate jebbačina

Back