posto su izlagali moderatora, onda da kazem ovako:
nije tacno, mogo bi ja da pricam i o les paulu i o stratokasteru jer sam imao prilike svirat te gitare. Samo svirat...
Al j bg taj sto sam ja svirao imao je 3 humba, sto znaci da nije les paul, pa onda nisam kompetentan,...
lepljen vrat i mahagonija ko zna koliko stara, itd. gibsonovi magneti, dal imaju vosak il nista il nesto trece, elektronika, itd. to je sve nebitno...
naslov teme je isto tako nebitan, a nebitno je i to sto lik na forumu nekom prica kako ima les paul (a da pri tom sad kaze da se pod tim imenom misli na gibsonov, il neki drugi, i to STANDARD!)
Isto tako je nebitno dal je bodi solidan ili..... joj majko mila koji kreten.
ima suplju gitaru, koja mora davati lightNIJI ton nego basswood iako je mahagonija, ili poluakusticnu nezna ni sam, sa vratom istim kao akusticna, a podvaljuje pricu da ima les paul. Magneti boga pitaj... i kaze da je nekako "zenstvena" - aj da jos u svu pricu ubacimo i njegov opis les paula da je to zenstvena gitara, sa 2 humba its sve sto je nabrojao.
mislim, e, samo jos da kaze za ekstra je*acki-looking gitaru like les paul da treba da bude i zenstvena, pa da to bude jedan vrhunac apsurda, kao i snimanje pojacala (lampskog) od 100 vati na 8KBPS! (radi orijentacije, kvalitet mp3ja je 128 kbps u proseku..., znaci mp3 je 16 puta kvalitetniji)