Fender STRATOCASTER .VS. lES PAUL Gibson

mislim da ne vidis dobro, pise ti lepo GIBSON les paula i FENDER stratocastera ... a moja teorija ide za lespolike i stratolike gitare, ako ti je tesko da razumes razliku izmedju te dve stvari trebalo bi da se zapitas kako si uopste usep da se konektujes na internet....

mislim da ti ne vidis dobro, u naslovu teme pise GIBSON LES PAUL i FENDER STRATOKASTER. Mode daj banuj ovoga spamuje temu i bruka se..

mislim da ti ne vidis dobro, u naslovu teme pise GIBSON LES PAUL i FENDER STRATOKASTER. Mode daj banuj ovoga spamuje temu i bruka se..

Mod mislim malo bolje razume neke stvari od tebe, ja sam objasnio sta sam mislio time, da je onda trebao reci i modele,jer onda bi na ovu temu moglo da odgovori nas 5....ja se izvinjavam blackmoreu ako sam pogresno odgovorio na ovu temu,ali kad se raspravlja o ove dve gitare uvek se raspravlja o specificnom osecaju dok ih sviras,a ne o tome da li su gibson ili fender..... (ti to hoces da mi se osvetis jer su tebe banovali na onom forumu,jer su skontali da ti nemas blage veze sa gitarom i muzikom uopste? )

da bi onaj lespaul na slici bio les paul, potrebno mu je izvaditi jedan humb, a da se pretvori u fender treba mu dodati jedan rog i maci 1 pot, a ako ce da bude bas les paul treba mu i mac 5 sviceva na 3. Do tad idiot nece priznat les paulu da je to les paul,....

a mahagonija i to sve to je nebitno, treba samo da instaliram jos 2 pota na gitaru, presopojim zice i dodam jednu, da odpilim jedan rog, i tad ce da zvuci ko les paul.

sta je ovo koji sve kreteni dolaze na forum majko mila.

da bi onaj lespaul na slici bio les paul, potrebno mu je izvaditi jedan humb, a da se pretvori u fender treba mu dodati jedan rog i maci 1 pot, a ako ce da bude bas les paul treba mu i mac 5 sviceva na 3. Do tad idiot nece priznat les paulu da je to les paul,....

a mahagonija i to sve to je nebitno, treba samo da instaliram jos 2 pota na gitaru, presopojim zice i dodam jednu, da odpilim jedan rog, i tad ce da zvuci ko les paul.

sta je ovo koji sve kreteni dolaze na forum majko mila.

Ako si toliko glup da to sve i uradis,molim te javi nam rezultate tvog novog Les Paula....ja sam govorio o gitarama koje lice na Les Paula Standarda i Stratocastera Standarda...po onim kombinacijama po kojima ih svi pamte....kad pitas nekog sta je karakteristicno za Les Paula, voleo bih da cujem tog koji ce reci,pa karakteristicno je da ima 3 humbuckera i dva roga....ili za Stratocastera da ima 4 potenciometra......

posto su izlagali moderatora, onda da kazem ovako:
nije tacno, mogo bi ja da pricam i o les paulu i o stratokasteru jer sam imao prilike svirat te gitare. Samo svirat...

Al j bg taj sto sam ja svirao imao je 3 humba, sto znaci da nije les paul, pa onda nisam kompetentan,...

lepljen vrat i mahagonija ko zna koliko stara, itd. gibsonovi magneti, dal imaju vosak il nista il nesto trece, elektronika, itd. to je sve nebitno...
naslov teme je isto tako nebitan, a nebitno je i to sto lik na forumu nekom prica kako ima les paul (a da pri tom sad kaze da se pod tim imenom misli na gibsonov, il neki drugi, i to STANDARD!)
Isto tako je nebitno dal je bodi solidan ili..... joj majko mila koji kreten.
ima suplju gitaru, koja mora davati lightNIJI ton nego basswood iako je mahagonija, ili poluakusticnu nezna ni sam, sa vratom istim kao akusticna, a podvaljuje pricu da ima les paul. Magneti boga pitaj... i kaze da je nekako "zenstvena" - aj da jos u svu pricu ubacimo i njegov opis les paula da je to zenstvena gitara, sa 2 humba its sve sto je nabrojao.
mislim, e, samo jos da kaze za ekstra je*acki-looking gitaru like les paul da treba da bude i zenstvena, pa da to bude jedan vrhunac apsurda, kao i snimanje pojacala (lampskog) od 100 vati na 8KBPS! (radi orijentacije, kvalitet mp3ja je 128 kbps u proseku..., znaci mp3 je 16 puta kvalitetniji)

Dokaz da je Gibson ženstvena gitara, zamisli da plinka Fender...

hellokittyfenderfn2.jpg

ko te laze prijatelje:roll:

2003328096606638391_rs.jpg

eeeeeeeeeeee mukE Ove......:D
2000780159796302794_rs.jpg

Back