FencePcko pissm0

Poruka
8.529
На фејсу, фону итд, свевећи број пише тк. ''Фенсерским'' . Ја сам ишао у разред са некима што су тако и писали, да ли ово може да угрози правопис и знанична писма? :sad2:

Hedawn0 ssam billa y cx0piHgu i kypilla H0we tcxizmieCe!
Tack0 sy swatke!

Wau, bash je faca :D xaxaxaxaxa :D

Ja ne znam nikog ko baš tako piše... ali imam ove sa w, sh, ch itd... kao da nemamo slova za te glasove. :roll:
Moja mama predaje u školi, i redovno se šokira kad ispravlja zadatke... strašno je kako ta deca pišu... jadna ne zna da li da se smeje ili da plače od muke. :confused:

Ja to zovem kretenski!

Wau, bash je faca :D xaxaxaxaxa :D

Ja ne znam nikog ko baš tako piše... ali imam ove sa w, sh, ch itd... kao da nemamo slova za te glasove. :roll:
Moja mama predaje u školi, i redovno se šokira kad ispravlja zadatke... strašno je kako ta deca pišu... jadna ne zna da li da se smeje ili da plače od muke. :confused:

Ja to zovem kretenski!

:aha:
Ја на фејсу имам баш доста њих што су попримили то ''писмо'', ако уопте може тако да се назове!
MeНi se nickack0 He svidzha!

Ja sam malo starija od tebe, kao i moje društvo, tako da u moje vreme :D još nije bilo toliko zastupljeno to ,,pismo"... moji eventuano koriste w, sh, ch, x umesto h... još nisu toliko postali ekstremni. Ali zato ove mlađe generacije... :(

Poslednja izmena:
Ja sam malo starija od tebe, kao i moje društvo, tako da u moje vreme :D još nije bilo toliko zastupljeno to ,,pismo"... moji eventuano koriste w, sh, ch, x umesto h... još nisu toliko postali ekstremni. Ali zato ove mlađe generacije... :(
Ужасно је, још ћемо да поченомо да пишемо кинекски! :roll:
Ne znamo da li je pismo fensersko. Zavisi od toga kakve su čizmice.

Ставила је слику неких црно, љубичасто роза, е сад који модел и ти бакрачи нит ме занима нит знам!

Imali su mnogi, ali ovo je više od igre... ta deca tako pišu i u školi, na pismenim i kontrolnim. :confused:

Pa dobro - ako im se isplati, neka pišu. Još uvek postoje načini da takav pismeni rad dobije odličnu ocenu.

a) Citiranjem: Otkucala je na mobilnom: "Hedawn0 ssam billa y cx0piHgu i kypilla H0we tcxizmieCe!"

b) Ako se naglasi: pišite imaginarnim pismom i pravopisom.

Pa dobro - ako im se isplati, neka pišu. Još uvek postoje načini da takav pismeni rad dobije odličnu ocenu.

a) Citiranjem: Otkucala je na mobilnom: "Hedawn0 ssam billa y cx0piHgu i kypilla H0we tcxizmieCe!"

b) Ako se naglasi: pišite imaginarnim pismom i pravopisom.

Preterano je :( (sad zamisljam da pisem cirilicom, iako ne mogu na ovom kompu kod tetke jer nema i ne moze da se nasmeti rete od lapa!)
To je pisala na msn ne na fonu

Још не могу да тим дам реп, али сутра ујутру ће валда д амогу ;)
А шта је ''ě'', и извини што питам, ел си студирао српски или тако нешто зато што стварно доста тога знаш!!!
Стварно свака част.

Још не могу да тим дам реп, али сутра ујутру ће валда д амогу ;)
А шта је ''e'', и извини што питам, ел си студирао српски или тако нешто зато што стварно доста тога знаш!!!
Стварно свака част.

Pa da. I ja, ustvari, imam fensi pismo:

http://forum.krstarica.com/entry.php/22107-Kako-se-čita-Mrkaljev-jat

Učiš tako što se informišeš: ĐORĐIĆ, Petar. Staroslovenski jezik. [s.l.] : Matica srpska, 1975. Poglavlje O slovu jat, njegovoj glasovoj vrednosti i upotrebi.

Poslednja izmena:

Back