Vaše mišljenje o feminizmu ? Po meni se danas preteruje sa njime. Koliko znam, to je pokret za ravnopravnost polova, a čini se u poslednje vreme da feministkinje prelaze granice i smatraju ženama jačim i sposobnijim polom. Vaše mišljenje ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne bih rekao. Pre će biti da i taj antifeminizam je izazvan time što pojedini članovi feminizma preteruju u svojim granicama.Preteruje se sa Antifeminizmom
Ja nekad hoću da pronađem predavanje o feminizmu, a umesto toga mi iskoči 20 predavanja o antifeminizmu.Ne bih rekao. Pre će biti da i taj antifeminizam je izazvan time što pojedini članovi feminizma preteruju u svojim granicama.
Meni se desava bas suprotno, baci nam neko predavanje o antifeminizmu ja sam naleteo samo na jedno.Ja nekad hoću da pronađem predavanje o feminizmu, a umesto toga mi iskoči 20 predavanja o antifeminizmu.
У 21. Веку да, пре не.Feminizam je zapravo stvaranje superiornosti žena. Postavljanje žene iznad muškarca, a nikako izjednačavanje.
Na primerFeminizam je zapravo stvaranje superiornosti žena. Postavljanje žene iznad muškarca, a nikako izjednačavanje.
U Americi reč silovanje postaje upotrebljivana iole često za gluposti. Ako dobaciš ženi nešto na ulici, siluješ je?Na primer