Keeper
Buduća legenda
- Poruka
- 33.016
chisto ja sumnjam da im se, dok meshaju polugolim dupetom po ulici, u glavi vrti neshto kao 'postizanje pozitivnog u drushtvu' ;-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
spring_storm:jadne su te zene koje misle da ce postici nesto pozitivno u drustvu, tako sto ce se ponasati i oblaciti kao *****.
Mislis ? A one koje se ponasaju kao dame ? Je l' su i one jadne ??spring_storm:jadne su te zene koje misle da ce postici nesto pozitivno u drustvu, tako sto ce se ponasati i oblaciti kao *****.
'Ajde !!! :shock:joGooOOD:spring_storm:jadne su te zene koje misle da ce postici nesto pozitivno u drustvu, tako sto ce se ponasati i oblaciti kao *****.
sto je najcrnje,ima seljobera koji se loze na to 8)
Midnight Rambler:Mislis ? A one koje se ponasaju kao dame ? Je l' su i one jadne ??spring_storm:jadne su te zene koje misle da ce postici nesto pozitivno u drustvu, tako sto ce se ponasati i oblaciti kao *****.![]()
Btw. ti zarezi su prava piz*darija u srpskom jeziku, zar ne ?!?![]()
Midnight Rambler:E, aj lizite se na pvt, zelim da cujem sta deca imaju da kazu na zadatu temu.
Midnight Rambler:Necu da ti pravim konkurenciju !! A i tebe je startovao, sta se sad femkas ? Zar nismo ustanovili da izbirac naidje na otirac ?!?![]()
spring_storm:@ Midnight Rambler ej bre,psy je,MOJ,M O J !![]()
psy:spring_storm:@ Midnight Rambler ej bre,psy je,MOJ,M O J !![]()
video sam!![]()
ajd' iskuliraj se malo,vazi?
i dzabe se trudish i editujesh,vec sam te kvotov'o
spring_storm:psy:spring_storm:@ Midnight Rambler ej bre,psy je,MOJ,M O J !![]()
video sam!![]()
Sta sve tvoja bolesna masta nece da izmisli![]()
El vidis kako moras da pazis na izrazavanje kad ti je zena DAMA ? Nekim qrvama je dovoljno reci EBEM te... !!!psy:spring_storm:psy:spring_storm:@ Midnight Rambler ej bre,psy je,MOJ,M O J !![]()
video sam!![]()
Sta sve tvoja bolesna masta nece da izmisli![]()
ljubim te tako blesavu :*
Midnight Rambler:Zar i na muskarce ?!? :shock:
To se vec zove paranoja !![]()
Midnight Rambler:El vidis kako moras da pazis na izrazavanje kad ti je zena DAMA ? Nekim qrvama je dovoljno reci EBEM te... !!!![]()
Samo zena jos cuti i trpi, a, spring storm ?!?spring_storm:Ne ubedjuj sebe da te neko voli...
Kakva si budala predpostavljam da te se i rodjena majka odrekla![]()
psy:kad' napishesh post bez gramatickih greshaka udostojicu te odgovora![]()
nema sexa danas,marsh u sobu da ucish!![]()
![]()
![]()
Midnight Rambler:Samo zena jos cuti i trpi, a, spring storm ?!?spring_storm:Ne ubedjuj sebe da te neko voli...
Kakva si budala predpostavljam da te se i rodjena majka odrekla![]()
![]()