Feminizam

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a da sto se tice da ja 'branim" jakoba....lutko moja prati blje radnju...nije jakob jedini reko ovde nesto pametno...ima tu jos par primeraka...al necemo sad ogovaramo...nije moralno....a necemo sad ni da zagazimo i pricamo o moralu....ipak to nije tema ovde:hahaha:

a da sto se tice da ja 'branim" jakoba....lutko moja prati blje radnju...nije jakob jedini reko ovde nesto pametno...ima tu jos par primeraka...al necemo sad ogovaramo...nije moralno....a necemo sad ni da zagazimo i pricamo o moralu....ipak to nije tema ovde:hahaha:

metlo,od samog početka ove teme i njoj sličnih imaš neko skroz bzvz mišljenje:)
da ne pominjem ponovo famoznu temu o dekici u džipu:D

ko je to od nas dve rekao,ali stvarno:thumbdown:?
i tema uopšte nije o romima,jel si lud il si blesav:eek:?

Da li je tema o romima nije vazno ti si svojim postom rekla da Romi nisu korisni,da su neradnici i samo prose umesto da probaju budu korisni.

Jel ti imas problema sa kapiranjem????

Jel razmisljas malo o tome sto napises pre nego napises??

Ma koliko vi pokusavali da izjavama "samo razgovaramo" spustite loptu, ipak je ovo tema koja uvodi u sukobe... I da sam ja moderator (nedao mi Bog) ja bi ovo zakljucao... Jer je vec sve receno, sve ispreturano...sve ostalo je uvod u cyber zavadjivanje... Posle ce meni neko da kaze kako volim da zavadjujem...

post bj o tome kako bi neko mogao da bude koristan, je obrisan.
vrlo je diskutabilno, da li deca od pet godina imaju izbora, a i ona prose, na -20stepeni
u svako slucaju, to nije tema, a tema je cini se skrenula potpuno sa kursa. ukoliko neko zeli da prica o polozaju bilo koje manjine, otvori temu na politici, pa prica.
diskusija na ljisu o tome je potpuno off.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back