A
anakin
Gost
opet se nisam registrovala...........
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zak:Betty kazes dosta propusta i generalizacije, kako onda objasnjavas da tog istog Tosevskog poprilicno cene mnogi u svetu iz njegove struke?
Tesi se homo.Anonymous:Zak:Betty kazes dosta propusta i generalizacije, kako onda objasnjavas da tog istog Tosevskog poprilicno cene mnogi u svetu iz njegove struke?
mozhda radi gay lobi
Zak:Tesi se homo.Anonymous:Zak:Betty kazes dosta propusta i generalizacije, kako onda objasnjavas da tog istog Tosevskog poprilicno cene mnogi u svetu iz njegove struke?
mozhda radi gay lobi![]()
Zak:Betty kazes dosta propusta i generalizacije, kako onda objasnjavas da tog istog Tosevskog poprilicno cene mnogi u svetu iz njegove struke?
Bubili, dobijas obozavateljke, sve ih je vise.anakin:Zak:Betty kazes dosta propusta i generalizacije, kako onda objasnjavas da tog istog Tosevskog poprilicno cene mnogi u svetu iz njegove struke?
zato sto on nije jednini nadobudni muski sovinista na planeti.
Interesantno, doktorka bas sam se pitao kako vas nema n ovom topicu.Nego sta vi mislite o vasem uvazenom kolegi, kojeg ovde pljuju sve u 16?dr:Mrzim generalizacije svakog tipa,sve zene su ovakve,muskarci onakvi.
E pa ja sam ja,jedna jedina i ne pristajem da me neko stavlja u svakakve klasifikacije.
mice:sol re sol re sol re sol si re, do la do la do la fa la re....
anakin, zamisljam te kao izlazak prolecnog sunca iza vodopada....
...sol sol si la sol sol fa fa la do fa la sol sol si la sol sol fa fa....
!!!