Felinolosko drustvo - nepostojanje istog

• Začetnik teme Začetnik teme ivy`s
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

ivy`s

Zainteresovan član
Poruka
130
Jeste da je Srbija mala zemlja, ali nije toliko mala da mi nemamo felinolosko drustvo. Ranije je postojao Felinoloski savez Srbije ali vise ga nema. Sada kao postoji neko drugo udruzenje koje se zove Felis Serbica i oni su organizovali prosle godine izlozbu macka ali ako pokusate da registrujete odgajivacnicu njihov sekretar T.B. ce da vam se javi i da kaze da joj posaljete mejlom vas zahtev i pitanja, a na mejlove ne odgovara. Onda je ponovo pozovete za par dana i ona opet kaze da joj posatelje mejl jer je prethodni videla, kao i od jos nekih ljudi, ali nije odgovorila ni njima pa ponovo vi posaljite da je podsetite. I tako posle 4-5 mejlova i telefonskih poziva vi ne mozete da uradite nista. Pomislila sam da se radi o nekom njenom licnom interesu da se ne registruje jos jedna odgajivacnica britanskih macaka ali kako mi je rekla da ni drugim ljudima nije odgovarala na mejlove, pretpostavljam da jednostavno ne rade svoj posao ili su dali posao sekretara osobi koja ne zeli da ga radi i kompromituje celo udruzenje.

Obratila sam se njihovom direktoru koji je razgovarao sa doticnom sekretaricom ali to nije uticalo na nju. Ponovo sam dobila odgovor "vazi, posalji mi samo mejl da me podsetis".
Ljudi koji imaju macke prijavljuju odgajivacnice u Hrvatskoj i Sloveniji. Tamo nema nikakvih problema oko registrovanja koje podrazumeva pismeno izrazavanje zeljenog imena odgajivacnice i uplatu odredjene svote. Kraj price. Ovi nasi to nisu mogli da mi urade tri - cetri meseca.

Poslednja izmena:
Za registrovanje odgajivacnice je potrebno popuniti formular za ime koji je na njihovom sajtu ili im jednostavno pises i kazes da zelis da registrujes odgajivacnicu i koje ime bi zelela. Oni ti odgovore na koji nacin mozes da im platis, to jest kartica ili preko banke. To ti je samo za registrovanje odgajivacnice. Ako hoces da ti mladunci dobiju pedigre onda moras i da registrujes barem majku (bez obzira sto vec ima njihov pedigre) pa onda se trazi pedigre za macice. Za registrovanje majke ti treba njen pedigre, transferni list i jos nesto trece cega ne mogu sad da se setim.

Back