fejs or not tu fejs

Te prsate "prijateljice koje nikada nije video" su seksi i "potencijalna konkurencija". Prava drugarica, sa kojom se druzi, a zna da tako zagolica mastu je konkurencija u njenim ocima, iako nema osnova za to, jednostavno neracionalni strah. Pricam napamet sada, ali devojke znaju da popizde kada su u pitanju te "sexy prijateljice koje nikada nije video", a ako se sa devojkom koja se ne stidi svoje seksualnosti i ispoljava je na takav nacin, automatski se pali alarm u glavi.

Neke devojke su nesigurne i onda krenu pitanja, "a sto se ti druzis sa njom, a jeste vi samo drugari, a lozis se ti na nju malo, a sto opet ides s njom na kafu, a sta vi pricate" i sl. price, a to odmah dize stres.

Zene jednostavno ne vole druge zene koje zrace seksipilom oko njihovog muskarca, bez obzira kakav je njihov odnos, u ovom slucaju prijateljski.
Jednostavno, doticni se verovatno plasi da ne krenu neka prebacivanja i spekulacije, pa preventivno sve to sklanja, brise. Prijateljski odnos je prijateljski odnos, mozda on paranoise, da bi izbegao dramu sa njom sve to preventivno radi.
meh...fakat ima zena koje nasrcu na sve redom musko, pa i zauzeto, nemaju obzira ni za sta. ali realno to je na njemu da resava ( niko se ne da oteti od strane napasnika tek tako ako sam to nece) ako moze i hoce.ako nece ili ne moze, onda verovatno treba da se resava sama veza i njeni problemi. u principu veza u kojoj ne postoji poverenje nije zdrava....ako obigravas oko nekoga i dahces mu za vrat izmorices i sebe i tog drugog.

ma, te samouverene, što se ničega ne stide, seksipilne, prsate, imaju toliko udvarača u svojoj okolini da ih sitno zabole za nekog anonimnog jadnika koji je na listi njenih tobožnjih prijatelja, i za koga ona i ne zna, jer ta lista broji hiljadu, ili nekoliko hiljada članova

ko još može biti toliko naivan i glup da u tome vidi prevaru?

prevari pomaže svaka internet komunikacija, sms chat i svi drugi vidovi komunikacije koji omogućavaju da ljudi brzo i lako dogovre neobavezan sex, ali to nikada nije javno i očigledno, i tome se teško može ući u trag
ako li neko u listi prijatelja ima ljubavnicu ,odnosno ljubavnika, to su ljudi iz prošlosti, bivši i bivše

Жене и треба да буду опрезније јер мушкарци лако могу да пођу за другом ако им она да бар и мали знак. Ипак љубомора и параноја нису неоправдане.

Jedno vrijeme sam objavljivala slike cvijeća, pa se učlanila u neke grupe, pa me učlanili opet u neke grupe i sad kad otvorim profil ceo dan mogu samo biljke da gledam :lol:
Možda i bolje od statusa, ali što kažeš, kad se starci dohvate, posvađaju, skidaju slike jedni drugima...e to je već doživljaj...:lol:

Čitala sam da je za čak 30% razvoda kriv Fb....kao veća je vjerovatnost za prevaru zbog dostupnosti informacija...a onda kad razmislim, jak ti je to brak i vjernost kad te nije prevario samo zato jer nije imao priliku.

mogućnosti, mogućnosti i lake prilike. net je dao prividnu bliskost i lak prst na obaraču u zavjetrini anonimnosti. od toga do fizičkog kontakta je vrlo kratak put.broj kontakata i način komunikacije je daleko veći nego u rl.i nemoj nikad pokušat kladit se da te tvoj dragi nije prevario.

par puta sam videla,cula itd da muskarci cim udju u ozbiljnu vezu,vere se ili se ozene,krenu da sredjuju svoj fb profil,mozda to rade i zene ...
uglavnom,sklanjaju drugarice koje su zgodne,brisu statuse,golotinju,uopsteno menjaju ceo nalog.ne vidim svrhu,pa zar zena ne zna kakav je on i sa kim se druzi?ljubomora?sta li je...o onima sa vise naloga ne bih.
da li je vas neko dilitnuo ili nesto slicno..

meni je jedan bivsi teo da ukinemo naloge
ono kao "ako kazes da ukinem istog momenta sve brisem, ali i ti to da uradis"
meni nije bio nesto fazon, niti mu ko trazi niti bih radila tako nesto
sifre su imali svi moji momci koji su hteli isto kao telefon poruke itd
e sad to ne radim vise
ne teram nikog ni na sta ako sam ne misli da bi nesto trebalo ili moglo da smeta, tipa slike bivse devojke sa neke zurke ili tako nesto, a da je na fejsu
cak me vise ni to ne dotice

par puta sam videla,cula itd da muskarci cim udju u ozbiljnu vezu,vere se ili se ozene,krenu da sredjuju svoj fb profil,mozda to rade i zene ...
uglavnom,sklanjaju drugarice koje su zgodne,brisu statuse,golotinju,uopsteno menjaju ceo nalog.ne vidim svrhu,pa zar zena ne zna kakav je on i sa kim se druzi?ljubomora?sta li je...o onima sa vise naloga ne bih.

Cekaj,na fejsu se moze imati vise naloga?:eek:
Hehe sad cu ja malo da p.rcam Cak Norisa:per:

Poslednja izmena:

:heart:
To je i moj decko uradio. Ja sam mu rekla da sam primetila, a on mi je rekao da zeli da bude ozbiljan muskarac. Gluposti! Shvaticu te kao ozbiljnog, ako si onakav kakav si i tp uspevas da izguras do kraja.:heart:

dobro,a sta ce mo sa onima koji obrisu nekoga samo zato sto je mozda atraktivan?

Niko nikoga nije obrisao samo zbog toga...

Tu mora da postoji neki dublji razlog... Da li on sad neće da zna ta njegova sa kakvima se on družio ili komunicirao (ovo pišem iz njegovog ugla, ništa ružno o tebi, očigledno da se on istripovao), da li te je koristio za malo zabave, pa, sada mu nisi potrebna, da li ovo ili ono, ali veruj da te sigurno nije obrisao (tebe ili bilo koju) samo zato što je to atraktivna osoba... To se dešava iz dva navedena razloga gore ili treći je taj da tu osobu nije ni poznavao nego je čisto masturbirao na te slike, sada mu ne treba.

Niko nikoga nije obrisao samo zbog toga...

Tu mora da postoji neki dublji razlog... Da li on sad neće da zna ta njegova sa kakvima se on družio ili komunicirao (ovo pišem iz njegovog ugla, ništa ružno o tebi, očigledno da se on istripovao), da li te je koristio za malo zabave, pa, sada mu nisi potrebna, da li ovo ili ono, ali veruj da te sigurno nije obrisao (tebe ili bilo koju) samo zato što je to atraktivna osoba... To se dešava iz dva navedena razloga gore ili treći je taj da tu osobu nije ni poznavao nego je čisto masturbirao na te slike, sada mu ne treba.

Da, brisu samo zato sto su ljubomorni sto je neko atraktivan i srecan na slikama,.....
zato je i bolje ne kaciti svoje slike na fejsss.,...

Fascinantno je kako si pročitala (bar se nadam da jesi) moj ceo post, da bi na kraju zaključila baš ono što nisam hteo reći hahahaha

Pa, ja obožavam vas ljude... Kakvi bi meni dani bili da me vi ne uveseljavate aahahaha

Back