feeding frenzy

Da li je neko igrao feeding frenzy. To je ona jednostavna igra gde si ti riba, jedeš manje od sebe i izbegavaš da budeš pojeden to je u osnovi sve. Ima tu šuma meduza, belih i crnih bisera ali to je ukras, osnova je kao što rekoh prosta.
E sad na jednom nivou skupljaš male ribice koje plivaju oko tebe kao štit, jednostavno imaš ih nekoliko komada, plivaju uz tebe. i kad bi inače bio pojeden, izgubiš jednu malu ribicu pratioca ako si neoprezan.

Ribice su veoma šarene , baš kao i osećaj koji pokušavam da opišem.
Plivati u društvu tih riba je Leeeeepo , baš lepo i šareno. Ali te malo i ometaju, da ne kažem uspavljuju.
E sad kad te strefi napad neke ajkule iz okruženja , ranije bi se osećao pojeden i van igre, a sada kao da te je skratio za jednu ribicu, neko vreme malo opreznije plivaš, manje si uspavan , još bolje plivaš 100% si fit i ni u jednom trenutku ne ispadaš iz igre!

Najviše me brine da li na nivoima koji dolaze ima da se pokupi, tih dragocenih ribica?z:)z;)z:poz::grudvanje3:

mnogo volem male ribice...pa što manja to nekako bolja...pametno je sa malom ribicom plivanje u bazenu gde nema drugih živih stvorova ,,,tad je ribica samo tvoja i samo ti plivaš sa njom...a kad ribica poraste i počne da biva ribetina , onda je pustiš u veliku reku...prerasla je jednostavno bazen ,a i osposobljena je za veliki riblji svet...
...tad opet nađeš malu ribicu...i tako vazda....

Priča je o emocijonalnom depozitu,

da nebi,bilo uredu poturati ribice, tj iskjučiti,reflekse.isuviše su dragocene
kvaka je da kad se u igrici hraniš i ako izbegneš da budeš pojeden, postaneš
najveća riba, i ne trebaju ti ribice protektori koje sam by the way spiskao

Poslednja izmena:
Pa kako si tu ako su te smazali?z:lol:
davno sam igrao , to je negde na višim nivoim u ff2
Lepo je plivati sa njima, samo po sebi je lepo čarobno, ima za to i neki običan izraz jbm li ga. još i taj osećaj sigurnosti, kad otkriješ......

Back