kisela bombona
Elita
- Poruka
- 20.104
Фед куп селекција Србије учествује на такмичењу друге групе Евроафричке зоне у Луксембургу.
Србија се налази у Групи А, у којој ће јој противници бити Шведска и домаћин Луксембург.
* Репрезентацију Србије представљају:
Нина Стојановић, Александра Крунић, Олга Даниловић, Фатма Идризовић. Селектор наше женске репрезентације је Татјана Јечменица Јевтић.
Foto: TSS
Први меч, који се одиграо данас, са почетком у 16 часова, је наша Олга Даниловић прославила, јер је победила представницу домаћина (Луксембург) Лауру Кореиу, 2:0 (6:1, 6:2).
У петак од 14 часова наш тим се састаје са репрезентацијом Шведске.
Уколико забележи победе наш тим очекује борба са победником Групе Б, у којој се налазе Пољска, Турска, Словенија.
**************************Није ми јасно зашто медији у Србији, нарочито они електронски на неки начин "бојкотују" овај ЖЕНСКИ турнир??!
Тенис ми је један од најомиљенијих спортова и од како знам за себе, пратим мечеве, НАРОЧИТО наших тенисера и тенисерки, поготово када играју за репрезентацију Србије. И све то време, приметила сам да се више пажње поклаља нашим мушким представницима овог лепог спорта
. Ево очигледног примера.
Да бих отворила ову тему, добро сам се помучила, јер је било врло мало информација о овом Купу. Чак није било ни директног преноса, ЈЕР НИСУ КАМЕРЕ покривале терен, на ком је турнир игран. И ово није први пут. И раније се то дешавало. Само сам "гледала" меч, пратећи РЕЗУЛТАТЕ.
А ове девојке, заједно са њиховим тренером и сви ми који волимо овај спорт и ЖЕЛИМО ДА ПОДРЖИМО нашу репрезентацију, смо ипак ЗАСЛУЖИЛИ да се о овоме мало више ВИДИ и чује.
Фед куп репрезентација Србије фото: ТСС
ИДЕМОооооооооооооо у победе!!! Честитка за нашу Олгу!!! Надамо се и даљим успесима осталих тенисерки. СРЕЋНО!!!
Србија се налази у Групи А, у којој ће јој противници бити Шведска и домаћин Луксембург.
* Репрезентацију Србије представљају:
Нина Стојановић, Александра Крунић, Олга Даниловић, Фатма Идризовић. Селектор наше женске репрезентације је Татјана Јечменица Јевтић.

Foto: TSS
Радујем се што смо поново заједно, што сам са неким девојкама које дуго нисам видела. Увек ми је задовољство да играм за Србију. Са нама је и Фатма, за коју ће ово бити велико искуство. Атмосфера је сјајна, навикавамо се на подлогу. Александра и ја смо играле против најбољих играчица Луксембурга и Шведске, које добро познајемо, истакла је Нина Стојановић.
Подлога је спора и мислим да нам више одговара. За репрезентацију играмо са много жара и надамо се да ћемо бити успешне. Атмосфера је добра, имамо времена да се спремимо. Знамо да неће бити лако са домаћом селекцијом, али верујем у тријумф. Ако изборимо плеј-оф неће бити нимало лако са Пољском или Словенијом, нагласила је Александра Крунић.
Први меч, који се одиграо данас, са почетком у 16 часова, је наша Олга Даниловић прославила, јер је победила представницу домаћина (Луксембург) Лауру Кореиу, 2:0 (6:1, 6:2).

У петак од 14 часова наш тим се састаје са репрезентацијом Шведске.
Уколико забележи победе наш тим очекује борба са победником Групе Б, у којој се налазе Пољска, Турска, Словенија.
Тенис ми је један од најомиљенијих спортова и од како знам за себе, пратим мечеве, НАРОЧИТО наших тенисера и тенисерки, поготово када играју за репрезентацију Србије. И све то време, приметила сам да се више пажње поклаља нашим мушким представницима овог лепог спорта

Да бих отворила ову тему, добро сам се помучила, јер је било врло мало информација о овом Купу. Чак није било ни директног преноса, ЈЕР НИСУ КАМЕРЕ покривале терен, на ком је турнир игран. И ово није први пут. И раније се то дешавало. Само сам "гледала" меч, пратећи РЕЗУЛТАТЕ.
А ове девојке, заједно са њиховим тренером и сви ми који волимо овај спорт и ЖЕЛИМО ДА ПОДРЖИМО нашу репрезентацију, смо ипак ЗАСЛУЖИЛИ да се о овоме мало више ВИДИ и чује.

Фед куп репрезентација Србије фото: ТСС
Poslednja izmena od moderatora: