FBI i Nikola Tesla

- Клањам се, Екселенцијо!
- Моја је титула виша – упозори га Тесла
- Височанство? – промуца портир
- Још виша – каже Тесла
- Величанство? - једва изговори портир
- Још више – каже хладнокрвно Тесла
Ту већ портир занеми, јер веће титуле није знао.
- Ја сам Србин - растумачи мирно и достојанствено Тесла.
Наведени дијалог се водио између Тесле и портира хотела De la Societee & Encouragement у Паризу, 19. фебруара 1892. године.

tesla je radio na prenosu radio signala i shushka se da mu je markoni maznuo projekat.

Шушка се?? Тесла је званично проналазач радија. Запамти ово и ти и сви који нису знали. Не кривим вас уопште, јер они који контролишу свет неће да много се прича о овоме. Маркони је првобитно био проглашен за проналазача радија, међутим на званичном суду који једини има прва да то реши је донета одлука по којој је Тесла проналазач радија. Ово је било негде пре 70 година. !!

TZesla je sigurno jedan od najvećih umova svijeta i rekao bih da spada u prvih 10 od kad postoje ljudi. to što je porijeklom Srbin rođen u Austriji i živio u Americi ima manje važnosti, ali dovoljno da se svo troje njime ponose.

TZesla je sigurno jedan od najvećih umova svijeta i rekao bih da spada u prvih 10 od kad postoje ljudi. to što je porijeklom Srbin rođen u Austriji i živio u Americi ima manje važnosti, ali dovoljno da se svo troje njime ponose.

Sto se tice konkretnog uticaja na covecanstvo daleko je prvi,ostali su iza njega kao sto bi napr bila razlika kada bi Messi dosao u jelen super ligu.

- Клањам се, Екселенцијо!
- Моја је титула виша – упозори га Тесла
- Височанство? – промуца портир
- Још виша – каже Тесла
- Величанство? - једва изговори портир
- Још више – каже хладнокрвно Тесла
Ту већ портир занеми, јер веће титуле није знао.
- Ја сам Србин - растумачи мирно и достојанствено Тесла.
Наведени дијалог се водио између Тесле и портира хотела De la Societee & Encouragement у Паризу, 19. фебруара 1892. године.

Bas je vickast

Back