fb slike

BlackLeather

Iskusan
Banovan
Poruka
6.173
evo jedna sasvim necelishodna tema
možda da bude ljisovka al i nije
ako imate fb
kakve slike kačite i šta ostavrujete njima
imate li slike čistog pozeraja po stanu ili na ulicu
koje treba da budi informativnog karaktera
ali uglavnoom šalju neku drugu poruku
ima te li sexy fotossn album
birate li studiozno profilku i sadržaj albuma
ili samo roknete sve
fotosopirate li se ili doterujete u programima za obradu slike
kačite li slike iz provoda, sa putovanja isl da nalepite druge
komentarišu li vas i dobijate li lascivne ponude i komentare
i tako sve te gluposti
samo bez onoga - ja sam iznad toga isl

Kacim slike uglavnom sa godisnjeg, sa nekog desavanja ito po par izabranih. Inace mrzim kada neko okaci 150 slika sa godisnjeg, a sve slicne.
Komentarisu me, to da, a lascivnih ponuda nema :) jer su mi to zaista prijatelji i clanovi familije, znaci bas odabrani krug ljudi.

imam bivseg ortaka debila znaci aj sto je bio 7 dana na malti..nego je toliko slika okacio kao da mu je trebalo 10 da ih napravi..kao da je sve vreme samo mislio o tome kako ce se pohvaliti da je tamo bio

pa ono imam razne slike, ja sa psom, ja ko terorista, ja sa brkovima, ja sa maskenbala, ja u vozu, ja vatam neki muezvni kip za guzicu, ja po razlicitim gradovima, ja u sobi, ja sama, ja sa drugima i tako, jedino nemam seksi slike, sta cu kad nemam sta da pokazem :sad2:

ako imate fb
ili samo roknete sve
i tako sve te gluposti

Ovako... imam nekoliko slika na profilu... uglavnom me sestra tagovala, pa ja postavljala za profilnu... 'Nači ukupno pet slika, računajući onu gde mi se vidi samo ruka. E sad.... imam i nekih osamdesetak tagova koji su bogu za plakati, a tu su samo, jer me mrzi da ih skidam... Poskidala neke i naravno pošto sam jako istrajna ostavila nedovršeno....
Biće mi jednog dana žao što nisam kačila slike. No dobro.... ima i većih tuga u životu...

pa ono imam razne slike, ja sa psom, ja ko terorista, ja sa brkovima, ja sa maskenbala, ja u vozu, ja vatam neki muezvni kip za guzicu, ja po razlicitim gradovima, ja u sobi, ja sama, ja sa drugima i tako, jedino nemam seksi slike, sta cu kad nemam sta da pokazem :sad2:
nemas sexy..taman mislio da ti trazim fejs:aha:

kako nemas, a velike i mocne sise, solidnu facu, sofisticirane ruke i ramena, te lep i zdrav ten :per:
i kosa :zaljubljena:

ako imate fb
ili samo roknete sve
i tako sve te gluposti

Bacim ono što ima smisla. Znaći, neka dešavanja koja su bar malo bitnija od svakodnevnih dešavanja. Uspomene na neke lepe događaje. Drage ljude. I takoooo....

Zanimljiva tema...
Ja sam jednu FB sliku drzao oko 4 god, dok me nisu vestom manipulacijom i ucenom naterali da je promenim.
Iskreno govoreci, te dve slike jesu slikane sa namerom za face, cisto da izgledam relativno normalno na njima, bez ikakvog udesavanja, neocesljan, neobrijan, bez photoshopa, pokazivanja kajli, pistolja, misica, automobila i ostalih gluposti.
Pored tih slika, ne dodajem nove, ne trebaju mi lajkovi a i ne zelim moj licni zivot da delim sa ljudima koje ne znam (i sa onima koje znam a ne podnosim).

Ljudi valjda zele da se istanku, "ovo sam ja, vidi me, evo me za Novu, za Bozic, za Prvi maj, rodjendan" i sl. Pokusavaju da skrenu paznju i dobiju potvrdu sopstvene vrednosti, mada sve sto radimo, moze se gledati kao pokusaj da potvrdimo nasu vrednost.

da imam profil na fejsbuku kao što nemam, okačio bih par slika sa putovanja, par sa društvom, par nekih zajebantskih i dve-tri pozerske, jednu obavezno iz klozeta.

Sve je sredjeno i sa smislom organizovano jer sam po tom pitanju picajzla...nisam u fazonu da kacim samo najlepse slike, nego onako prirodne, spontane i sl...ma kakav fotoshop, pa ne saljem slike za reklamu, a ceo sadrzaj ( prirode i drustva ) mogu videti iskljucivo prijatelji...a jes ima photoshop, sad se setih al to su vec neke smesne forice...
a sto se tice tih komentara i ponuda....ono sto covek trazi to i dobije....

Na fejsu imam slike koje sam i ovdje objavljivao . Imam dosta zena koje sam upoznao na drugi nacin , pa ponekad bude i guzva .
Inace mi je profil otvoren kao i na Krstarici . Ne osjecam potrebu za nekim tajnama .Ne igram se tu klinackih fora kao sto je lajkovanje ,
igranje pokera , bilijara i slicnih gluposti . Sad cujem da postoji i neko tagovanje , ali i ne znam sta je to .

Back