Pre par dana, sasvim slucajno, provalila sam decku sifru na facebook-u. Dovoljno je bio glup da kao sifru stavi naziv svog omiljenog fudbalskog kluba.
Pronasla sam cetove, poruke, koje bi se svakom od vas zgadile, doslovno....
Klasicno upucavanje, mamljenje na pice, poljubac, "mrak" i slicno. Da ne govorimo o tome kako ni jednoj nije pomenuo da ima devojku i ako su ga neke od njih pitale. U potrazi za sex kombinacijom, startovao je i neke devojke koje licno poznajem i koje znaju da smo nas dvoje u vezi, mada i nismo bas nesto dobre, mislim, ne kafenisemo i to... Ni za jednu od njih nemam dokaza da su se videli i imali nesto.
Elem, sve bit to iole imalo smisla da on nije bio prema meni najpazljiviji, najbolji decko, onakav kakav se samo pozeleti moze....u svakom momentu (skoro) sam znala gde je, sa kim je, sta radi, nikad me nije ispaljivao sumnjivim izgovorima, da ne pominjemo zajednicke izlaske i toooliko postovanje i paznju, na koje su i moje drugarice pale...
Ali jbga ja sam imala to neko "sesto culo" i nisam mogla da se smirim....
Osudjujete me?
Mozda sam samo trebala da uzivam u njemu i da budem srecna...?
Sta sad da radim? Nista mu naravno nisam rekla...ali ne mogu vise da glumim
Pronasla sam cetove, poruke, koje bi se svakom od vas zgadile, doslovno....
Klasicno upucavanje, mamljenje na pice, poljubac, "mrak" i slicno. Da ne govorimo o tome kako ni jednoj nije pomenuo da ima devojku i ako su ga neke od njih pitale. U potrazi za sex kombinacijom, startovao je i neke devojke koje licno poznajem i koje znaju da smo nas dvoje u vezi, mada i nismo bas nesto dobre, mislim, ne kafenisemo i to... Ni za jednu od njih nemam dokaza da su se videli i imali nesto.
Elem, sve bit to iole imalo smisla da on nije bio prema meni najpazljiviji, najbolji decko, onakav kakav se samo pozeleti moze....u svakom momentu (skoro) sam znala gde je, sa kim je, sta radi, nikad me nije ispaljivao sumnjivim izgovorima, da ne pominjemo zajednicke izlaske i toooliko postovanje i paznju, na koje su i moje drugarice pale...
Ali jbga ja sam imala to neko "sesto culo" i nisam mogla da se smirim....

Osudjujete me?
Mozda sam samo trebala da uzivam u njemu i da budem srecna...?
Sta sad da radim? Nista mu naravno nisam rekla...ali ne mogu vise da glumim