N NevenaBg Početnik Poruka 5 19.09.2011. u 20:45 - fb nazovimo problem :D #1 prosto i jednostavno, kako da sakrijem listu frendova, al skroz, tj. da listu ne mogu ni moji prijatelji da vide? xD
prosto i jednostavno, kako da sakrijem listu frendova, al skroz, tj. da listu ne mogu ni moji prijatelji da vide? xD
El Comandante Guevara Zainteresovan član Banovan Poruka 258 19.09.2011. u 20:50 - fb nazovimo problem :D #2 Profil -> Uredi profil -> Prijatelji i porodica -> na opciji gde piše "Prijatelji" umjesto "public" promijeni na "samo ja".
Profil -> Uredi profil -> Prijatelji i porodica -> na opciji gde piše "Prijatelji" umjesto "public" promijeni na "samo ja".
B bokicvet Početnik Poruka 8 20.09.2011. u 14:51 - fb nazovimo problem :D #3 Ja imam probelm,Facebook mi je blokirao opciju dodavanja prijatelja...sta da radim?
sasa6 Aktivan član Poruka 1.707 21.09.2011. u 03:45 - fb nazovimo problem :D #4 bokicvet: Ja imam probelm,Facebook mi je blokirao opciju dodavanja prijatelja...sta da radim? Kliknite za proširenje... Pa nista, da cekas, jel pisalo na koliko je polu ban ?
bokicvet: Ja imam probelm,Facebook mi je blokirao opciju dodavanja prijatelja...sta da radim? Kliknite za proširenje... Pa nista, da cekas, jel pisalo na koliko je polu ban ?
Acting_Me Ističe se Poruka 2.938 21.09.2011. u 03:53 - fb nazovimo problem :D #5 Za ovakve stvari imate yahoo answers. Glupo je otvarati ovakve teme na forumu. Osim ako ih nazovete...."FB problemi i pitanja"
Za ovakve stvari imate yahoo answers. Glupo je otvarati ovakve teme na forumu. Osim ako ih nazovete...."FB problemi i pitanja"