FB nalog isključen

Nešto si radio što im se nesvidja. Ja npr. nemogu da pošaljem zahtev za prijateljstvo ponovo osobama kojima sam sam pre izvesnog vremena otkazao zahtev za prijateljstvo ili osobama koje su me odbile za prijatelja (kakvih nema više od 1-2)

Ako ne koristiš svoje ime i prezime na FB i ako si sasvim kulturno divanio protiv ljiberalnih propagandista, onda se mogu desiti grupne prijave zbog nekorišćenja svojih pravih podataka. Kad su takve grupne prijave, onda FB administracija i ne proverava da li si nešto zgrešio u komunikaciji ili ne, nego odmah blokiraju nalog i zahtevaju skenirani dokument o identitetu. Meni se to dešavalo u više navrata pa zato znam da je moguće.

Ako ne koristiš svoje ime i prezime na FB i ako si sasvim kulturno divanio protiv ljiberalnih propagandista, onda se mogu desiti grupne prijave zbog nekorišćenja svojih pravih podataka. Kad su takve grupne prijave, onda FB administracija i ne proverava da li si nešto zgrešio u komunikaciji ili ne, nego odmah blokiraju nalog i zahtevaju skenirani dokument o identitetu. Meni se to dešavalo u više navrata pa zato znam da je moguće.

Kakav dokument o identitetu?
Nisam koristio svoje ime i prezime ali su moje slike i imam samo uzak krug prijatelja koje poznajem. (znam da to ne igra ulogu)
Jesam nešto napisao za neku sportsku objavu pa je moguće da su me prijavili huligani iz suprotnog tabora. Nema druge.
Hoće li mi onda vraćati profil? Što se mene tiče ne treba mi fb, ionako mi je samo teret. Ali infa radi....

- - - - - - - - - -

mora da si nekim maloletnicama slao gole fodke

Hehe, nisam slao nikom pišu u inbox.

- - - - - - - - - -

Hoće mi sad judeomasoni pretresti svu kutiju s porukama? :D :D

Back